Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjinal hoparlörleri kaldırır diye düşünüyorum ama ben komple değiştirdim hoparlörleri :)

Sinan ne yaptın be kardeşim

Nick ve resim değişmiş

Şok oldummmmm

süper oldu bence:D

forumdakiler çookkk sevdi bu halimi

saygılar sevgiler herkese.

amartisörleri gösterdim yağ kaçağı yok debriyaj titremesi yeni başlamış bitene kadar devam edecem birde alttan royali vurmuşum düzeltecekler 2000 km sonra 10 bin bakmında bir tatil 3 arza ile geri döndü bana sağlık olsun.

senin canın saolsun nihat abi o kadar taşıdı royal seni.şimdi sıra sende:D

bu kaportanın ustundekı ıs gıbı lekeyı ben kırec dıye bılıyorum.
yanı kuyu suyunun kırecı bı muddet sonra arabada bı tabaka olusturuyor.
mumkun oldukca sebeke suyu ıle yıkatmanızı tavsıye ederım.
gecenlerde aynı olay benımde basıma geldı
arabayı pasta cıladan sonra anca kendı rengıne getırebıldım.
sımdı ıse elemanlara soruyorum kuyu suyumu sebeke suyumu dıye.kuyu suyu ıse yıkatmıyorum..
pıyasada araba yıkayanların cogu kuyu suyu ıle yıkıyorlar.hele hele benzınlıkler...
kesınlıkle sebeke suyu ıle yıkayın aracınızı..

arabamı çoğunlukla kendim yıkarım.suyuda musluktan doldururum.bence başka bir şey bu

http://www.ekosu.com/list/list.asp?ktgr_id=448

MEKANİK

Kireçli su ,şehir şebeke hatlarından başlayarak geçtiği her yerde kireç taşı bırakarak ilerler,sanayi kuruluşlarına,işyerimize,evimize su getiren borular bu kireç tabakasının katmanlar oluşturması sonucu tıkanır ve büyük yenilenme masraflarına neden olur, suların kaynatıldığı kalorifer kazanları,buhar kazanlarıve bunların çalışan aksamı tıkanarak arızalar meydana gelir,ilk bakışta fark edilmeyen zaman içinde ortaya çıkan zararları da vardır. Sudaki kireç borularda, kazanlarda, depolarda, çamaşır ve bulaşık makinelerinde bir süre sonra önemli arızalara kireç kaplı parçaların değişmesine neden olur. Bu durumda mekanik zararların ortadan kalkması için sürekli bakım gerekir. Mutfak eşyalarında tencere, tava, bardak, çatal, kaşık v.s. üzerinden yoğun miktarda beyaz tabaka oluşturarak yıkanmaları sonrasında matlıklara sebep olur.

Çamaşırlarda dokuların arasında birikerek grileşmesine,sertlik oluşmasına ve hızlı bir yıpranmaya sebep olur.

Termostatlı kalorifer radyatör vanaları kireçten son derece çabuk ve olumsuz etkilenirler. Özellikle yoğun kireçli suların bir kış sonrasında vanalar ve kalorifer panelleri içerisinde olumsuz etkileri olur. Tıkanan vanalar değiştirilse bile panellerin değiştirilmesi kolayca ve kısa zamanda yapılacak bir iş değildir. İkinci kış ise özellikle ince alüminyum peteklerde biriken kireçli tabaka su dolaşımını engeller ısınmayı ortadan kaldırır.eviniz ısınmadığı için daha fazla yakıt tüketimine yol açar, Bu durumda kesin tamir ve değişme sorunları, bu işlerden doğacak emek, zaman ve parasal kayıplar meydana gelir

hmm. bılmıyorum abı benım canım cok yandı bu kıreclı sudanda o yuzden paylasmak ıstedım

Geri