Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam abı. denemıyım o zaman hıc

nihat abi hoşbulduk anadolunun siyah incisinde güzel oynamalar yapıcam ramazandan sonra güzel olucak gibi görünüyor cd çalar olayına glince en güzeli benim gibi yapın değişin teybi rahat rahat mp3 dinleyin :)

malyet nedır yasın kardes?
yada alternatıflerı varmıdır bu ısın?

s.a hayırlı günler hayırlı işler

Selamlar
Bizimki beyaz haftada bir yıkadığım halde arka taraflarda siyah islenme oluyor ön tarafta hiç yok.yıkamayla geçmiyor pasta cilayla geçiyor 1 aya kalmadan yine başlıyor nedir bu?
Daha öncedende çok beyaz arabamız vardı ilk bunda oldu.

aynı olay benim aracımda da oluyor.is gibi oluyor silince çıkmıyor.

bu araçlarda bu tür olaylar normaldir.çünkü aynısı şirketteki doblo da da oluyor.

Yeni Sinan abi.5-6 sene sonra transitlerde ilk güne göre sararma oluyor tabi aylarca yıkanmadığı halde.
2008 daha aynı model transit var 3 ayda bir yıkadığımız halde sorun yok.

valla bilemiyorum benim araç nisan ayında sonax a girdi geçen hafta baktım arka bagaj kapağı gene beyazlığını yitirmiş.gizli is lekeleri oluşmaya kararmaya başlamış.

malyet nedır yasın kardes?
yada alternatıflerı varmıdır bu ısın?

teyp olayını soruyorsan abicim ben pioneer 6950 taktım 30 tl ye bi çerçeve alıyorsun 350 400 tl civarı bir teyp alıyorsun bol bol mp3 dinliyorsunuz abicim :)

teyp olayını soruyorsan abicim ben pioneer 6950 taktım 30 tl ye bi çerçeve alıyorsun 350 400 tl civarı bir teyp alıyorsun bol bol mp3 dinliyorsunuz abicim :)
Orjinal hoparlörler kaldırmı pioneerı?

Geri