Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben biraz ayran gönüllüyümdür.düşün eski arabam astra elegance hb idi.1.6.ondan 1haftada sıkıldım.combo aldım.1ay sonra satmaya kalktım.ceptelefonu,ps,bilgisayar.bu tür ürünlerden çabuk sıkılıyorum.ps2 var 1ay ya kullandım yada kullanmadım.öylece duruyor. eminimki ed olayındada aynısı olacaktı
fikir için teşekkürler

Yok abi estafurullah zevkin tabi bilemem ama. Şahsen orjinali çok fazla bozan bu tarz aksesuarları pek gitmiyor bence.

Birde şöyle bişey var. Yaptırdıktan bir süre sonra ister istemez sıkılıyorsun ve kendinde beğenmiyorsun zaten. O yüzden bu tarz aksesuar yaptırırken en azından işlevsel ve kullanılabilir olması daha iyi oluyor. Şahsen ben bu yüzden kapı altlarına şerit led yaptırdım. Hem görüşünüş hemde işlevsel olarak kullanabiliyorum. Bu yüzden de sıkılmak gibi bişey olmuyor.

Kapı altlarındaki eşiklere de veya kapı altlarına da yaptırırız güzelde olur dediğin gibi Alper. Sonra oralarada yaptırırız :)
Benim hanımda gazino arabası gibi ne öle dedi o da beğenmedi :cry:

Sayın garaj sakinleri en ideal Ön Arka lastik hava basıncı kaç olmalı bizim araçlar için
Ben önlere 32 arkalara 36 hava basıncı (nitrojen gazı) uyguluyrum doğrumu yanlış mı?

Niyazi benim bilgim yok

Bilen varsa yazssın ben de öğreneyim

Depo kapağının içinde yazıyor.

Alper senin araçtaki LEd'lerin yapılması ne kadar sürer

depo kapağında basınç değeri hangi değerden yazılmışsa ben anlamıyorum. cahillik işte.. 2,5 veya 3 yazıyor emin değilim :(

Ayrıca bir soruda benden Alper bu ledleri nereye bağlıyorlar.. İç okuma lambasının kablosuna mı? problem oldumu hiç ?

Geri