Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abı farın ıcıne mı cektırmeyı dusunuyorsun?

hiç bir fikrim yok.içine çektirirsem daha iyimi olur acaba.

abı bence dısına cektır.far camının hemen altına.ıcıne cektırmeyı dusunursen far camını acıp takmaları gerekıyor.buda far camının ıyı takılmadıgı zamanlarda bugulanma yaptırarak farın ıyı aydınlatmamasını ve cok cabuk ampul kesmesıne sebep oluyor.

Benim arabaya led çeken ustada kırılabilir sökmesi takması riskli tam oturtamayabiliriz belki dedi ve dışına çekelim dedi..
Bende dışına çektirdim. Nası olsa su geçirmez yağmurdan fırçadan etkilenmiyor.. :)

senın arabanın ledlerının yakından resmı varmı nıyazı abı

Sinan bence hiç yaptırma derim.

hayırdır alper zararı varmı bu ledlerin.yoksa şeklinimi bozuyor arabanın?

Gereksiz bence. Aşırı yapmacık ve çirkin duruyor. Tofaş serisi için neyse de Opel'e gitmiyor.

peki abi sen öyle diyorsan bizde yaptırmayız.
aslında haklısın audi araçlardaki gibi durmuyor.çakma olduğu bariz.

Yok abi estafurullah zevkin tabi bilemem ama. Şahsen orjinali çok fazla bozan bu tarz aksesuarları pek gitmiyor bence.

Birde şöyle bişey var. Yaptırdıktan bir süre sonra ister istemez sıkılıyorsun ve kendinde beğenmiyorsun zaten. O yüzden bu tarz aksesuar yaptırırken en azından işlevsel ve kullanılabilir olması daha iyi oluyor. Şahsen ben bu yüzden kapı altlarına şerit led yaptırdım. Hem görüşünüş hemde işlevsel olarak kullanabiliyorum. Bu yüzden de sıkılmak gibi bişey olmuyor.

Geri