Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada alper üstadım üst çıtalarda sağlamsa almak istiyorum sana zahmet uygunsa durumu güzelse kazadan zarar görmediyse sana zahmet olacak kardeşim onlarıda ayırtırsan çok sevinirim.

Araçta üst çıta yoktu abi. Bakalım bi işlemleri bitsin sahibi ile konuşacaklar olduğu anda alıcam ben senin için.

alper bu akşam yola çıkıyorum inanılmaz moral oldu sağolasın yaradan kalbine göre versin kardeşim izin dönüşü konuşuruz yeniden tşk ederim.

dostlar iş yerinden hızlı çıkmak zorunda kaldım ani bir kararla lastik almaya gittim damlumbazlara daha fazla kıyamadım pirelli aldım 525 lira 10 taksitle şimdi yola çıkarken kafam rahat yük yolcu kısıtlaması yok en azından.

garajımıza iyi bakın sağlık afiyetle kalın Allaha emanet olun.

Nihat rabbim yolunu açık etsin.. Hayırla git hayırla gel inşallah..

alper senin aracın olmadığını janttan anladım :) bu arada bu araç kimin

ßende arkada sport yazısı yoktu ondan anladm ;)

Aracın kime ait olduğunu bilmiyorum valla. Servisin arkasında kaporta bölümünün parkında bekliyordu. Sağolsun kaporta boya sorumlusu Seyhan abiyle aram bayağı iyi. Nihat abi için perde ve arka file arıyordum. Pert araçlardan çıkarsa haber vericekti sağolsun hemen söyledi. Bakalım araç sahibi ile konuşulacak ona göre alıcaz aksesuarlarını.

Mustafa bu arada pertten çıkma corsa c cosmo orjinal mercekli far buldum :D Sahibini ikna edersem direk alıp takıcam :P

süpersin ama alpercim ben merceklerini beğenmiyorum

Geri