Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben dükkandan çıkıyorum akşama kadar garaja uğrarım yine :)

Gidiyorsunuz
Buralardan

Bu hafta mangal yakamayacakmıyız

Biz de Sinan kardeşimle kafa kafaya veririz
Yakarız mangalı
Açarız Cengiz Babayı

Sinan; Hamidiye gazozu
Ben de aslan sütünü yuvarlarım

abi yeliz başkan hiç garaja gelmiyor ki oysa en aktif bölümlerdeniz işte abi bizim araçları çekemiyorlar az yakıyor çok taşıyor olayı:)

bu arada geçici başkan küstü gitti melii:)
Bizim buraya gelen bir daha gidemez
Melii gönüllerimizin Başkanı:kop::kop:

göğe dokunmak varken karanlık sokakların sahipleri istanbulu işkal ederler biz dostlar onlara inat sanalda olsa sözcüğün acemiside olsa çiğdemin toprağı kadın ile aşkın birleşmesine eş gövdemizi alıp gideriz bazen lakin rutubet tutmadan bedeni, gelir aydınlık fotoğraflarımla romansı anları eklerim garajımıza.

şimdiden özledim istanbulu ve sevdiklerimi.

gidin bakalım.siz giderseniz bende giderim.

hafta sonu gene tekirdağ yolu göründü bana:D

gidin bakalım.siz giderseniz bende giderim.

hafta sonu gene tekirdağ yolu göründü bana:D

git tabi abiciğim bebelerin evde sıkılırlar biz büyükler sitres atarken onlarda enerjilerini boşaltıyorlar her ne kadar yüzemesemde benim yerimede yüz.

kısmetse gene cumaresi öğlen gibi çıkar pazar günü akşam dönerim.tabi kesin değil evde nabız yoklaması yapmam lazım.

bu yaz erken son bulacak.
aslında beyaz hocaya sorsak ramazanda denize girmek orucu bozarmı.yanına zarfta 500tl sıkıştırsak.bozmaz diye bir fetva çıkarırmı:D

la combocular zor alırsınız gonlumuu küstum ben sızee

200907221029327.jpg

200907221029326.jpg

tatil fotoları beklerken bu combozadeyi görünce gerçekten kalbim cız etti eyvah dedim alperin aracına bişey olmuş dedim neyseki başka bir araçmış alperle konuştuk abi sormayıda unuttum döndüğüne göre tatil bittimi.

Geri