Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı sabahlar garaj sakinleri.. Başkanım ayıp etmişler valla :D (yaw başkanlık seçimi ne zaman yapıldı ???? :D)

Ayrıca Nihat bu lastiklere nitrojen bastırma ne demek ne işe yarıyor faydalı bişi mi? şehiriçinde şehirdışında mı gerekli. Beni aydınlatırmısın veya arkadaşlar beni aydınlatırmısınız?

lastıklere basıyorlar hava yerıne yazın gevsemıyor lastıkler soguk kalıyor ve genlesmıyor :)

niyazi ben aracı aldığımda lastiklerde nitrojen varmış tabi öncesinden bende bilmiyordum uçak teknolojisi için üretilmiş kullanılan bu hava olayı ani hava değişiklerinde kesinlikle basınç kaybı yapmıyor özellikle gece eksiye düşüp gündüz 20 veya daha üstü gibi sıcaklara çıkan bölgeler için olması gereken bir gereksinim diye düşünüyorum formlardan okuduğum ve şimdiye kadar kullandığım süre zarfında yararını gördüm kesinlikle eğer patlak vs vs yoksa basınç değeri değişmiyor.

tek lastiği 5 lira ile 7 lira arasında dolum yapıyorlar istanbulda.

selamın aleyküm nasılsınız garaj sakinleri nihat abi şimdiden hayırlı yolculuklar abi sana bende yarın sabah yola çıkıyorum inşallah :)

Aleykümselam yasin sağolasın bende sana huzurlu sağlık afiyetle yolculuklar dilerim izin dönüşü garaja gelmeyi unutma:)

trabzondaykende bol bol girmeye çalışcam abi gelincede güzel çayından içmek için yanına gelicem :)

hıımmm bu nitrojen olayına bi bakmalı tabii

Ayrıca Nihat hayırlı, huzurlu, sağlıklı, az yakıtlı, bol paralı yolculuklar sana .. Rabbim güle güle gidip güle güle evine dönmeni nasip eder inşallah..;)

Yola çıkacaklara belki görüşemeyiz diye şimdiden Hayırlı Yolculuklar dilerim
Kazasız-Belasız yolculuklar dilerim
Sağ-salim gidin gelin

Garajımız hep aynı muhabetle devam etsin
Ben bu sene izne çıkamayacağım için garajın nöbetçisiyiz

Sinan Kardeşim de izni kullandı artık başbaşa garajda takılırız

Yola çıkacaklara bir kez daha uyarı

Geç gidin AMA GİDİN
Geç dönün AMA DÖNÜN

Hadi Kalın sağlıcakla
ALLAHA EMANET OLUN

(Trabzon'dan ve Çorum'dan artık bize de bir şeyler getirmeyi unutmayın)

geçici başkan hımmm boş bir başkan değilmişin:):D:p

gecıcı baskanmıı tamam o zaman ben terk edıyurm yazmıyourm bır daha buraya ok anlastık hadı kolay gelsın :) konu bıle acamazsınız bundan sonra ben yokken :)

sevgili yasin sanada hayırlı yolculuklar
uzun gölde çekeceğin güzel fotografları bizimle paylaşırsın artık.

Geri