Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nihat bendede kaset çalar var. İnanın arabada sadece radyo dinliyorum..
geçen park sensörü taktırdığım yerdeki usta söyledi

bizim aracın orjinal teybini söküyorlar.. Yerine bir kalıp var bizim araca uygun onu takıyorlar. Fiyatı 50-TL İki gözü var. Bir gözüne istediğin marka model oto teybi takıyorlar diğer yerinide ister ruhsat ıvır zıvır koyarsın diyorlar..

Yani toplam maliyet Kalıp 50-Tl + (oto teyp 75-tlden başlar 500 tl ye kadar) ;)
Değermi bilmem MP3+cd rahatlıkla dinlersin teyp üzerinden ;) Düşünmüyo değilim hani :D

benim ön konsolda mobilyalı bir ilave var onada kıyamıyorum acaba o tekrar yerine takılırmı öyle olursa dediğin gibi çok aşırıya kaçmayan mp.3 çalar beni kurtarır zati slow müzikler seviyorum cızlak durumalarına gerek yok usuldan finale doğru gidiyoruz borç hanesini her ay zayıflatıyoruz bugünlere çok şükür.

alper üstadım hoşgeldin özledik seni neler yaparsın tatil yörelerinde bizleri hebersiz bırakma.

Nihat bu fotoğrafta ne yaaa
Başım döndü

Çeşmeden selamlar garaj!

Alper fotoğrafları bekliyoruz
COMBO'yla tatil nasıl yapılırmış bir göster bize

çeşmeeee ılıca sahiliiii süpper yerler.. bembeyaz kum . adamın çıkası gelmez.. bide kumru yiyeceksin. :D Alper iyi tatiller ;)

Ben oralara ilk gittiğimde harbi kumru güvercin kesip pişiriyorlar zannetmişyitm.. Herkes benle kafa bulmuştu.. Meğer sandiviç miş :D

valla insanın aracına binip gidesi geliyor inş o günlerde gelir,
Alper huzurlu fıstık gibi günlerin olsun gecende ay mehtabı altında hoş ensantenelerle geçsin:)

Murat abi yeni transferler heyecan şey ettide eski günleri anımsadım tribünden bir foto koyayım dedim avatara:)

Nihat başka bir fotoğraf koy başım döndü

Sinan kayıplarda bu arada

Nihat Sibel Can CD'sini, dinliyorum ve içiyorum
Eline sağlık

gözüm üzerinizde. uzaktan izliyorum ona göre:cool:

Geri