Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sinan abi sende eminönüne gelde bi çay içelim bak melii abide yakın bana ata herkes gelsin birlikte çay içelim ramiz agadan buarada nihat abi senin yolculuk nereye bakalım

laptopun klavyesi yavaş yaavaş ömrünü dolduruyor:) sonunda parçalıycam galiba :)

Yasin inş kısmetse memlekete gidecez anadolunun orta yerine çorum kargı ilçesinin 1200 rakımlı göletdere köyüne gidecem köyde bakım onarım olursa cici anne çalışmaları ordan sinop gezisi, bir hastamız var samsunda onun ziyarete ve sonrasında çorum osmancıktan bebeleri alıp köye tekrar dönüp sonra kazasız belasız inş işime aşıma karnımın doyduğu doğduğum şehre dostların arasına garjımıza geri dönecem.

sevgili yasin gün içerisinde dışarıya çıkmam imkansız.davetin için teşekkürler.içmiş kadar oldum.

ama fırsatı olan arkadaşlarımızı mutlaka ağırlamak isterim

Sevgili Cihan çaya gelmek için davete gerek yok.direk çıkıp geleceksin.
illa daet olacak diyorsan işte davet

cihan atla gel karaköye sana hem çay hem talı ısmarlayayım.bak sana torpilli kimseye yapmam bunu;)
...

cihanım ata yazan yere hatta herkes gelsin birlikte yazdım da klavyenin acizliğine uğradım :D sana çay yok seninle nescafe içicez :D

cihan sen hangi yakadasın kadıköye yakınsan çatı katıma beklerim dursuna söylenen çay gibi olmaz hemencik hazır 2 metre ötemizde çay ocağı murat abi çayımızı çok beğendi bu tarafa işi olanları beklerim.

perşembe veya cuma sabahı yola çıkıyorum Trabzona gidiyorum şimdiden bilginiz olsun abilerim 20 gün kadar bi tatil yapıcam :D döndüğümde ramazandan önce bi mangal yaparız inşallah nihat abi çayını içicem piknikte :d

Geri