Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte Combo'nun güzelliği

Alper bekliyoruz fotoğrafları

arkadaşlar benim combo kapılardan çok rüzgar sesi alıyor sizin araçlardada varmı bu sorun?

ne yapmam lazım bi fikir verin ya

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana. Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle. Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Alper Kardeşim turluyorsun Combo ile
Bol bol fotoğraf bekliyoruz
Combo'yla tatil nasıl yapılır bize göster bakalım

selamın aleyküm herkesin kandili mübarek olsun

AleykümSelam..

Herkesin Kandilini Kutlarım..

hayırlı kandıllerr :)

arkadaşlar www.opelim.net den ayrılmamın sebebleri var nezamandır siteye girmiyorum sadece aşağıdaki nickli bölüm sorumlusu olucak kişi ile tartışmamızdan dolayı siteye giremiyordum bunu bile bile yaptı arkadaşlar bu sitede bu anlayış yok 1 kişi gelir 100 kişi getirir 1 kişi gider 1000 kişi götürür
aramızdaki olay da sadece şu çoğu konulara cevap yazıyorum diye bana dediği şey şu her konuya nie cevap yazıyorsunki biz onları inceliyoruz fln bi ukala tavırlarla konuşma ne bu siteye nede opel'e yakışıyor sadece bunu bilmenizi istedim eğer bi hatamız olduysa affola
HK
user_offline.gif

Bölüm Sorumlusu

Geri