Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapılcak çok şey var comboya abi herşeyi yapmak istiyorum ama epey tutuyor yaptırcağım işlemler

Nihat'ın arabada da bir şey yoktu
Ama ufak ufak her ay bir şey yaparak arabayı güzelleştirdi

bizde öyle yapıcaz artık abi elektronik hastalığı var abi bende o yüzden epey borca girmiştim onları kapatmaya çalışıyorum inşallah az kaldı onlar kapanınca rahatça yaparım arabamı bende :)

yasin hız sabitleyiciyi tafsiye ederim mustafanın önerisi üzerine yetkili serviste taktırdım olmaz böyle bir güzellik inan araç sürmeyi özletiyor insana ayın 22. kısmet olursa inş senelik izne çıkacam uzun yol koymuyor birde tabi kolçak olsa idi artık kız tavlası bile yapardık abimle:)

nihat abi kaça taktırdın hız sabitleyiciyi

150 taktırdık sabah bırakıyorsun öğleden sonra alıyorsun aracını benim araca yeni sürümde yüklediler ısıtma bujisi arzalı çıktı usta başısı çok ilgili ve zati mustafa hepsi ile kanki:)

nerde taktırdınız abi benim işime yarar yahu uzun yolda :D

Uzun yolum olsa ben de düşünmeden taktırırdım ama ben hep şehir içindeyi zaten

Ama para durumu müsait olursa ileride taktırırım

kısmetse gelırım abııı durumlara goree yanıı anladın sen onuu :D

ikitellide ctr plaza var opel yetkili servisi opel bölümüne bakan harun usta var istercen özelden cebini yazayım ara konuş randevu verir şu gün getir diye aracını çünkü sinyal kolu değişiyor sipariş veriyorlar ellerinde varsa zati hemen getir derler.
seninki 2009 olmasından dolayı belki kablosu çekilmiştir öyle ise dahada ucuza çıkabilir.

Geri