Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuning bölümüne açsana konuyu benimde bilgim yok

abi arkadaşı aradım izine gitmiş gelince ben hallederim dedi.ön konsolu söküp oraya yapacağız.birde aynalarda deneyeceğiz.

sinan şimdiden hayırlı olsun bu konuda daha öncedende konuşulmuştu bir kaç foto görmüştüm acaba o benzeri şeymi teybin oralar konsol falan kaplanıyor o malzememi yoksa başka bişeymi uygulanan başka bir araç olsada baksak.

Evet nihat abi film gibi bişey saç kurutma makinası ile uygulama yapılıyor.genişliği 50cm.kesip kesip yapıştıracağız

Yaw mangal kokuları yayıldı iyice :D yakın olsam kaçırmam valla :) Bu tür organizsasyonlar kaçırılmaz.. :)

Murat abi OSRAM marka sorucam taktırırım inşallah ;)

İstanbul'a bir gün yolun düşerse
Senin için de bir mangal yakarız
Sevgili Niyazi

Eksik olmayın abi Allah razı olsun..

VAlla hanım ve çocuklar İstanbulu hiç görmediler.. Aslında bi tur niyetim var şöle gelip 3-4 gün kalıp hanımı ve çocukları İstanbulu gezdirmek.. Kısmet ne zamana . gelirsem mutlaka görüşürüz inşallah.

sinan abi ön konsola yakışabilir diye düşünüyorum aslında aynısının daha genişini bulup kaputa yapıştırınca daha tatlı duruyor. :)

Sevgili yasin ürün genişlik 50 cm uzunluk 4mt yetmeye bilir kaput için.

sinan abim ön konsolda güzel durucağını düşünüyorum yaptıktan sonra bide resimlerini paylaşırsan sevinirim abi

Geri