Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stebel marka kornalar var. Ferrari kornasıda diyorlar.

murat abi kornayı aktif yapmak için orda bişeylere dokundun tamda anlayamdım abi düğme falanmı var cd çaların orda.

ooowww fena onlar yaa bende düşünüyorum öyle bişey ama aslında tren kornası bulsam direk takarım millet korkudan kaçıcak delik arıyor

bizim araçlar gerçekten çok sessiz geçen mesai arkadaşları ile mangala giderken yolda birbirimizi kaybettik:) kenara çektik kontağı kapattım mı o arada farkına varmadım araca elimi dayadım anlıyamadım kulağımı kaputa dayadım yine anlayamadım en sonunda devir saatine baktım 800. de tamam dedim bizim mazot gidiyor:)
şaka bir yana sokak arasında özellikle aracın sesini duymayanlar için murat abinin kornasını düşünemiyorum bile valla zıplatır yayaları.

Ahhh ahhh astradan söktüğüm ferrari kornamı bulamıyorum. rölesi falan var korna ortalıkta yok.:cry:

oooooo siz abi benim kornayı duymadınız :) ferrari kornası az geliyor yakında tren kornasına geçicem :)

haydaaaa söylesene neymiş o

mustafa da benden tren kornası istiyor oda bu arada murat abi bazı hafta sonları ümraniye çakmak a geliyorum kuzenimin yanına olmazsa bi arada görüşelim abi ya

Geri