Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni paket almıştı adınıda hep unutuyom amarikada bir şehir ismi gibi arizona galiba:) o takılcak heralde.

arizona pakette tampon falan var galiba yanlış hatırlamıyorsam

abi biz tesisatla ile birlikta 150ye yaptırdık biz bunu burda yayınladık bihat abie yaptırdı ve kullanıyoruz. zaten tesisat yok bizde bunu herkes biliyor bi ilk oldu bizde.

led şerite dikkat et arıza lambası yakmasınç

teyibe gelince ne kadar teyp takarsan tak ısı saat tarih kabolmaz

Mustafacımm dediğim gibi önceden 150 demişlerdi şimdi taktırmak isteyince fiyat 250 ye çıktı bende anlamadım... 150 cihazın fiyatıymış bana öle dediler.. Millet talep edince fiyat mı arttı bilmemki..:confused:

Ledler henüz arıza lambası yakmadı ama dikkat ederim. ;)

Nihat fiyat değilde talep yükselince böle olmuş olabilir anlamadım valla:(

hayırlısı olsun niyazi her işte bir hayır var demeli belkide başka zaman diliminde başka bir yere daha güzelini ucuzunu yaptırcan.

arkadaşlar taşıt vergisi zamanı geldi ocak ayınıda yatırmadım.bu dönemle beraber yatırmam gereken miktar nedir? ona göre bütce oluşturayım bu hafta.hala servise sokmadım bizim tenekeyi yolda bırakmazsa iyidir.

Birazdan murat abi yanıma geliyor hazırda bulunan cd lere bir tane daha ekledim ne yapalım bizim sedat ustamız yok ama demli bir çayımız var:)

sinan senin trak cd yide murat abiye veririm mangalda yine unuturuz:)

bende vergiye para biriktiriyorum 61 lira park cezamla birlikte 400 bulur diye düşünüyorum.

Mangal simdi hangi gün?

Birazdan murat abi yanıma geliyor hazırda bulunan cd lere bir tane daha ekledim ne yapalım bizim sedat ustamız yok ama demli bir çayımız var:)

sinan senin trak cd yide murat abiye veririm mangalda yine unuturuz:)

bende vergiye para biriktiriyorum 61 lira park cezamla birlikte 400 bulur diye düşünüyorum.

Abi sana zahmet verdik kusura bakma uğraştırıyoruz böyle şarkı türkülerle.

abi drgagon 15 diye imzayı atmış 15. temmuz çarşamba akşamı tsunami olup beni almazsa saat 19. gibi ordayım alper kardeşim.

Geri