Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son gelişme;

Serhat'tan haber bekliyoruz gelebilirse haber verecek

tüh ya ben mangalı unuttum gibi dayandım yemeğe.ne halt edeceğiz akşam.herkes köfte tavuk yerken biz belediye gazozuna talim.:(

Akşama kadar acıkırsın merak etme sen

sinan boğazın havası adamı acıktıryor valla ben gibi zayıf birisi geçen 1 kiloyu nerdeyse hacıladım abi:)

abi orda sokak lambası tarzı aydınlatma var ama sonuçta apaydınlık olmuyor senin ışıldakları sen jarzlı getir abi tavla maçları çekişmeli olacak sonra üçmü geldi beşmi gitti olmasın:)

bu arada öğlen 11 de bir dilim ekmek yedim pialava kaşığı sürmedim acaba neden:)

abiler ben çayımı aldım diğer nevaneleri almaya gidiyorum plastik bardak vs vs almayın kimse getirmesin sadece meyinizi alın gelin abiler.

mangal yerinde görüşmek üzere 0536 254 11 02

Serhat'ta geliyor
Nihat seni arayacak ben yei tarif ettim

Biz de Sinan'la yola çıkacağız artık orada buluşuruz

geldiğimizde masa hazır olacak herhalde
Bu sefer mangala bulaşmayacağım

Şöyle bir keyif yapayım

Eeee aranızda ki en ihtiyar adam benim

abi akşam görüşürüz .ben hala çalışıyorum

günaydın arkadaşlar

dün gece bizi ağırlayan sevgili nihat abime sonsuz teşekkürler.
bana eşlik eden murat abi saol.söylediklerini yazdım unutmadım.hepsi aklımda saol.
gecede bizlere eşlik eden tüm arkadaşlara ve abilerimize ve çakma fotoğrafçı kardeşimede teşekkürler. eşsiz bir geceydi

abiler saygılar sevgiler..

dün akşamki buluşma inanılmaz güzel geçti gelenlerin ayağına yüreğine sağlık.

bizi kırmayıp gelen başta oktay abimiz yavuz abimiz bizleri her zaman hünerli elleri ile doyuran ustamız banazlı kasabımız sarhat abimiz, deniz serdar arkadaşımız ve yanındaki arkadaşı, can kardeşimiz vede boğaza nazır bir nevi doğum gününü kutladığımız murat abimiz vede ikinci köprünün inanılmaz çilesini çekip gelen sinan kardeşimiz arkadaşlarım taner ve kemal hepinize tşk ederim abiciğim sağolun varolun.

birazdan fotoğrafları yüklemeye başlıyacam hem buraya hemde illegal buluşmalara eklerim..
akşam murat abiyi bıraktıktan sonra cd ler aklıma geldi yanımızdan murat abinin comboya benzeyen araç geçti adama el kol hareketi yaptık dur diye rezil olduk başkasıymış:)

akşam murat abiyi bıraktıktan sonra cd ler aklıma geldi yanımızdan murat abinin comboya benzeyen araç geçti adama el kol hareketi yaptık dur diye rezil olduk başkasıymış:)

allah iyiliğinizi versin:kop::kop::kop::kop:

Geri