21 Ağu 2009 #7,771 nihavent Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 A.S ömer hoşgeldin garajın araştırma geliştirme üstadı.
21 Ağu 2009 #7,772 OpeLT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2006 Mesajlar 1,104 Tepkime puanı 0 Puanları 0 KötüKedi' Alıntı: abi kanarya ya da maşallah.ama tüpcüden bu sene cacık olmaz .ancak salata olur. şu kadıköydeki maçı heyecanla bekliyorum.çok güzel maç olacak eminim. Genişletmek için tıkla ... Yaw cacık salata muhabbeti için erken değil mi.. Bu tür muhabbetler bizim işyerinde öğleden sonra saat 15:00-15:30 dan sonra başlıyor
KötüKedi' Alıntı: abi kanarya ya da maşallah.ama tüpcüden bu sene cacık olmaz .ancak salata olur. şu kadıköydeki maçı heyecanla bekliyorum.çok güzel maç olacak eminim. Genişletmek için tıkla ... Yaw cacık salata muhabbeti için erken değil mi.. Bu tür muhabbetler bizim işyerinde öğleden sonra saat 15:00-15:30 dan sonra başlıyor
21 Ağu 2009 #7,773 omergny Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 282 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 estf. nıhat abı sen varken bız anca yardımcın oluruz
21 Ağu 2009 #7,774 omergny Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 282 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 nıyazı abı ben bugun muayene olmaya gıdecegım ben derken combom bızım bu far kasları muayenede engel cıkartmaz dımı ? bılgın varmı
nıyazı abı ben bugun muayene olmaya gıdecegım ben derken combom bızım bu far kasları muayenede engel cıkartmaz dımı ? bılgın varmı
21 Ağu 2009 #7,775 OpeLT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2006 Mesajlar 1,104 Tepkime puanı 0 Puanları 0 valla bilgim yok.. Bende merak ettim şimdi. bişi olmaz herhalde
21 Ağu 2009 #7,776 OpeLT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2006 Mesajlar 1,104 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sen öğrenince buraya bilgi olarak yazarsan sevinirm.. Ayrıca Filme, xenon fara bişi demiyorlarmış.. bunlar hafif kusurmuş....
Sen öğrenince buraya bilgi olarak yazarsan sevinirm.. Ayrıca Filme, xenon fara bişi demiyorlarmış.. bunlar hafif kusurmuş....
21 Ağu 2009 #7,777 Combo_Murat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 May 2008 Mesajlar 4,510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Yok İftar saati uzunmuş Yok bu sıcakta tutulurmuymuş Yok gece uyku düzenim olmayacak (Bir sürü laf kalabalığı) Bak günün yarısı geçti. Sahurdan sonra uyumama rağmen Yeter ki KALPTE OLSUN YÜCE MEVLAM HEP YANINDA OLUYOR
Yok İftar saati uzunmuş Yok bu sıcakta tutulurmuymuş Yok gece uyku düzenim olmayacak (Bir sürü laf kalabalığı) Bak günün yarısı geçti. Sahurdan sonra uyumama rağmen Yeter ki KALPTE OLSUN YÜCE MEVLAM HEP YANINDA OLUYOR
21 Ağu 2009 #7,778 omergny Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 282 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 bakalım bugun bellı olucak abı bende %20 lık fılm var.bıde kaş var bakalım ne dıyecekler.su muayeneden cıkayım paylasırım senınle
bakalım bugun bellı olucak abı bende %20 lık fılm var.bıde kaş var bakalım ne dıyecekler.su muayeneden cıkayım paylasırım senınle
21 Ağu 2009 #7,779 KötüKedi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Tem 2007 Mesajlar 2,634 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 Combo_Murat' Alıntı: Yok İftar saati uzunmuş Yok bu sıcakta tutulurmuymuş Yok gece uyku düzenim olmayacak (Bir sürü laf kalabalığı) Bak günün yarısı geçti. Sahurdan sonra uyumama rağmen Yeter ki KALPTE OLSUN YÜCE MEVLAM HEP YANINDA OLUYOR Genişletmek için tıkla ... :good:
Combo_Murat' Alıntı: Yok İftar saati uzunmuş Yok bu sıcakta tutulurmuymuş Yok gece uyku düzenim olmayacak (Bir sürü laf kalabalığı) Bak günün yarısı geçti. Sahurdan sonra uyumama rağmen Yeter ki KALPTE OLSUN YÜCE MEVLAM HEP YANINDA OLUYOR Genişletmek için tıkla ... :good:
21 Ağu 2009 #7,780 OpeLT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2006 Mesajlar 1,104 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Combo_Murat' Alıntı: Yok İftar saati uzunmuş Yok bu sıcakta tutulurmuymuş Yok gece uyku düzenim olmayacak (Bir sürü laf kalabalığı) Bak günün yarısı geçti. Sahurdan sonra uyumama rağmen Yeter ki KALPTE OLSUN YÜCE MEVLAM HEP YANINDA OLUYOR Genişletmek için tıkla ... Doğru söze ne ne denir SAğolasın Murat abi ağzına sağlıkk
Combo_Murat' Alıntı: Yok İftar saati uzunmuş Yok bu sıcakta tutulurmuymuş Yok gece uyku düzenim olmayacak (Bir sürü laf kalabalığı) Bak günün yarısı geçti. Sahurdan sonra uyumama rağmen Yeter ki KALPTE OLSUN YÜCE MEVLAM HEP YANINDA OLUYOR Genişletmek için tıkla ... Doğru söze ne ne denir SAğolasın Murat abi ağzına sağlıkk