Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mangalın da zamanı geldi

Nihat gelince

Alper'in yanında alalım soluğu

Mangalın da zamanı geldi

Nihat gelince

Alper'in yanında alalım soluğu

valla hepsinin zamanı geldi ama ben bir türlü vakit bulamıyorum.
bu sene inanılmaz bir randevu trafiği içindeyim ben bile inananmıyorum.bir günde 2-3 kşiye söz veriyorum.yetişemediğim zamanda çok mahçup oluyorum

Hayırlı cumalar
3 gün önce servise bırakmıştık comboyu dün gece alabildim.(Alttan su alma sebebi ile) başında duramadık ön camdan aldığını söylüyorlar halletmişler ama arka paspas ıslanıyor dedim sökmüşler lifte bakmışlar sorun yokmuş.
Yarın Balıkesir'e doğru yola çıkıcaz combo yatıcak 10 gün raporluyum garajdan:D
Kendinize iyi bakın.
Aynı dert bende vardı
Çıldırıyordum
Neyse ki uzun uğraşlar sonrasında kurtulmuştum

yarın konu netleşince istişare edelim mesut beyefendi bir arkadaşımız öyle olur olmadık şeylerle kavga edecek birisi değil.

garaj olarak lütfen konu üstüne duralım Murat abi başkanımız olarak yönetimden bilgi alabilirmisin.

Hadi Nihat özledik seni kardeşim
Dön artık

Su alma sıkıntısı bende de vardı..
Sürücü koltuğunun önü ile arkasındaki yolcu koltuğunun önü tamamen su oluyordu.. Balık at yaşar yani:D ama problem öndeymiş ön göğüste.. Yetkili servis söküp halletti Şiddetli yağmurda gördük ama 1 yıldan beri problem yok çok şükür.. Yani önden giren su arkaya kadar gidebiliyor Oğuz ;)

Bende evde tadilata başladım (Boya badana evi komple laminant döşeme, oda kapılarını boyayıp vernikleme vs.) o yüzden 3-4 gün bende izinli olacam arkadaşlar :)

Bu şekilde hanımı kandırıyımda sonra sıra COMBO ya gelecek hız sabitleyici xenon bagaj çıtası vb. :D şimdi izin vermiyoo :D

büyüksün niyazi abiiii

yarın bende aynı taktiği uygularsam haftaya karamürsele gitmek için izin isteye bilirim.
neden daha önce düşünemedimki
şimdi arayıp söyleyeyim eşyaları toplasınlar.
yarın evi boyayacağız:D

:D :D :D

dur yaw acele etme belki taktik sökmeyecek.. Ben bi deniyim sonra sen yaparsın.. Sende arada boya yapacam diye helak olma boşu boşuna :D

Geri