Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mustafayı cep yada iş yerinden arayıp bilgi veririm ben inş ist içinde olur oda gelir.

Alper üstadım anadolu yakasında senin bildiğin yer varsa ben gelir seni ordan alırım mesela harem olabilir kozyatağı carfur olabilir ne bileyim E.5 üzerinden bostancı köprüsü istikametini takip ettikten sonra nereye gelirsen gel abi buluşuruz.

Sinan yorgunluk hakim galiba kablo satan ellerine abi söz veriyorum mangal partisinde kablodan söz açılmayacak:)

Biz nereye gitcek hele bi öğreneyim ben en yakın bildiğim yeri sölerim :)

Adres olarak neresi nihat abi. Haritada sölersen bakıyım nedense direk boğazı gösterdi senin link :)

Ben oraya gelirim gibi ya :) Kavacıktan çıktımı elimde harita bulurum elbet sizi :)

abiciğim adres kandilli lisesi devamı boğaz içi köprüsü ile fatih sultan mehmet köprüsü arası.

ikiye gider gibi gidip kavacık sapağından ayrılabilirsin amaaa kesinlikle öyle yapma çalışma var yanarsın.

en güzeli harem sahil abiciğim üsküdarda ve birinci köprü altında 10. dakikalık yığılma olur o kadar gerisi akar.

şöyle yaparsan otobüsler gibi hareme gelirsen sahilden devam edersen beykoz tabelalarını taikple mangal yerine varabilirsin ama yinede bence en güzel yere harem olur senle buluşma yarimiz.

ben buralardayım.abi kablo lazımmı satalım hemen

yada altunuzadeyi biliyormusun bilmiyorum? bildiğini düşünürsek çamlıca istikametinden capitole istikametine giderken birinci köprüye giden yolun üstünden geçen köprü yani altunuzade köprüsünü geçip bp benzincinin yanından sahile yol iner hiç ayrılmazsan direk mangal bölgesine 2. km yaklaşırsın ordan sonrasını telde konuşuruz zati:)

Sen beni haremden al en güzeli Nihat abi :)

Geri