Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence 15 alıcaksan hiç masrafa gerek yok orjinal jantları 10 numara ;) 15 janta verceen paraya git başka şeyler yaptır aracına..
Samet Bey orjinal jantları iyi ama benimkilerde çok kalın çizikler var kötü gözüküyor... Sizin jantlar güzel gözüküyor bir de diskleri boyamayı düşünüyorum

Samet Bey orjinal jantları iyi ama benimkilerde çok kalın çizikler var kötü gözüküyor... Sizin jantlar güzel gözüküyor bir de diskleri boyamayı düşünüyorum
Sen bilirsin abicim ben fikrimi söledim sadece =)) 15 koyma yani 16 koy 17 koy bunu sölemek istiyorum ben Enkei nin 16 sı O.Z un 17 si arabanı yormaz yani ;)

Sen bilirsin abicim ben fikrimi söledim sadece =)) 15 koyma yani 16 koy 17 koy bunu sölemek istiyorum ben Enkei nin 16 sı O.Z un 17 si arabanı yormaz yani ;)
Yorumlarınız için teşekkür ederim Samet bey
Sizin Combo'daki jantın modeli nedir. Çok güzel gözüküyor

combo cu arkadas lar bilmiyom bu sorunlar sizde de varmıda bi kac problemim var sizin araba cok yag yakıyomu veya araba ilk calıstırdıgım da drek siyonun ilk hareketinde dreksiyonun derinliklerinden tak diye cok saglam bi ses geliyomu sizdede varmı aynı sorunlar forum da aradım bulamadım

combo sytle :D

Selamlar manevrası çok kötü combomuzunnn :(

Allaha şükür şu ana kadar hiçbir sorun yok .....:good:

Geri