Bence 15 alıcaksan hiç masrafa gerek yok orjinal jantları 10 numaraKararımı verdim 15'' alacağım jantı
Şimdi model araştırması yapıyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 15 alıcaksan hiç masrafa gerek yok orjinal jantları 10 numaraKararımı verdim 15'' alacağım jantı
Şimdi model araştırması yapıyorum
Samet Bey orjinal jantları iyi ama benimkilerde çok kalın çizikler var kötü gözüküyor... Sizin jantlar güzel gözüküyor bir de diskleri boyamayı düşünüyorumBence 15 alıcaksan hiç masrafa gerek yok orjinal jantları 10 numara15 janta verceen paraya git başka şeyler yaptır aracına..
Sen bilirsin abicim ben fikrimi söledim sadece =)) 15 koyma yani 16 koy 17 koy bunu sölemek istiyorum ben Enkei nin 16 sı O.Z un 17 si arabanı yormaz yaniSamet Bey orjinal jantları iyi ama benimkilerde çok kalın çizikler var kötü gözüküyor... Sizin jantlar güzel gözüküyor bir de diskleri boyamayı düşünüyorum
Yorumlarınız için teşekkür ederim Samet beySen bilirsin abicim ben fikrimi söledim sadece =)) 15 koyma yani 16 koy 17 koy bunu sölemek istiyorum ben Enkei nin 16 sı O.Z un 17 si arabanı yormaz yani![]()
Rica ederiz Abi biz burda yardımlaşmak amacıyla bulunuoruz =)) Benim jantlar O.Z Ultraleggera 17''.Yorumlarınız için teşekkür ederim Samet bey
Sizin Combo'daki jantın modeli nedir. Çok güzel gözüküyor
Çok teşekkürler Samet Bey yardımlarınız içinRica ederiz Abi biz burda yardımlaşmak amacıyla bulunuoruz =)) Benim jantlar O.Z Ultraleggera 17''.