- Konuyu Başlatan
- #1,521

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende cumartesi günü ÖZEL servise gittim.. Aracımda olan çalıştırma problemini anlattım.. Aracı çalıştırmak için bazen 5-6 defa marşa basmak zorunda kalıyorum dedim.. Marşa basınca tırttt diye ses geliyor ve araç çalışmıyor dedim.. Acaba yakıttan mıdır, enjektörlerden midir diye sordum ???? onlarda;
Yakıttan değil, enjektörler tıkalı veya problemli olsa her zaman yapar, senin aracının problemi MARŞ DİNAMOSU'ndan dediler.. Veya basınç kaçağı varsa ondanda olabilir, kontrol etmek gerekiyor dediler..
Eğer MARŞ DİNAMOSU değişirse ÖZEL SERVİSTE fiyat 220-YTL dinamo(ORJİNAL) + 25-YTL işçilik toplam 250-YTL civarı tutar dediler.. Yan sanayi marş dinamosu COMBO lara olmazmış uymazmış..
Sonra YETKİLİ SERVİS e gittim. Dedim bayramda kapalıydınızözel servise gitmek zorunda kaldım ve bana marş dinamosunun değişmesi gerekebilir dediler acaba kaç liraya bana malolur bu değişim dedim vee cevappppp KDV ve işçilik dahil ORJİNAL parça 770-YTL
anam dedim o ne 250 nerdeee 770 nerde ikiside orjinal.. Ayrıca YETKİLİ bana yan sanayi verelim dedi oda 350-YTL miş.. ama garantisi yokmuş.. Tabi bu 770-YTL club card ve 3 yaş indirimi ile 620-YTL kadar düşüyor ama yine de pahalı...
Sonuç olarak aracı çok samimi olmasamda belli bir samimiyet kurduğum ÖZEL servise yarın sabah bırakıcam.. inşallah marş dinamsunda problem yokturda problem çözülürde masraf çıkmaz... Bir de MARŞ DİNAMOUS tamir olmazmış .. Mutlaka değiştirmek gerekiyormuş..![]()
Sonucu buraya yazarım![]()