combo chipleniyor ümraniyede!

evet yazılım yapıldı aaca. valla çok denedim ama duman yok

kazasız belasız seri kalkışlar dilerim :) güle güle kullan ... bide bu halde dene belki yakıt rekorunu kırarsın ?

hayırlı olsun cdtı motorların eksikliğini kendi emeklerimizle tamamlıyoruz:D

bu chip arabanın garantisini bozuyormuydu yaw? nasıl yapacağız bu işi Mehmet Usta halen bana bu tarafta yapan var mı yok mu söylemedin yaw ?

bu chip arabanın garantisini bozuyormuydu yaw? nasıl yapacağız bu işi Mehmet Usta halen bana bu tarafta yapan var mı yok mu söylemedin yaw ?
abi sen bu işin uzerinde çok durdun, çok heveslisin ben sana soyleyeyım. aracın arızalarını falan okudukları bir soket var. ordan aracın yazılımını değiştirmek suretiyle, performans artışı sağlanıyor. yani gorsel herhangi birşey olmadığı için, servis te dur şunla baska bi 1.3 cdti i drag yaptıralım. bu daha ıyı gıderse, bunu garantı dışı yaparız dıye bır mantık olmayacagına gore korkmadan yaptırabılırsın. zaten mehmet usta yazılım destegı de verıyor. oyle buyuk bır servısle problemın olursa hemen aracının orjınal yazılımını yuklersın aracına. ki olmaz.

evet arkadaşlar verileri sizlere aktarıyorum şimdi.
1700 ile 2500 devir kullanılmıştır
chip öncesi
ş.dışı yakıt 155bin
ş.içi yakıt 195bin
chip sonrası
ş.dışı 123bin
ş.idış redline basılmıştır 233bin olarak çıkmıştır.

istanbul bursa arasında otobanda redline kullanıldı araç 190nı görmüştür. parasız yolsa ise 95kmyi geçilmemiş olup 1700devir ile 2500 devir kullanıldı. fakat yalova bursa arasındaki dik yokuşları sayarsanız aracın basmadan şehirdışı yolcukukta 110bine düşebileceğini söylerim

Bende gecen Bursaya gittim. Karamürsel - Bursa git gel en fazla 25 TL yaktım.

Hayırlı olsun:) güzel günlerde basarsın inşallah :)

Geri