arkadaşlar combo 2004 1,7 diesel aracım var.aracımın motorunu dün akşam ilkkez yıkattırdım(yıkatmaz olaydım).teslim almaya gittiğimde aracın sabit olarak 1500 devirde çalıştığını,gaz pedalının hiç çalışmadığını ve gösterge tablosunda araba resmi üzernde anahtar resmi olan işaretin sürekli yandığını (elektronik arıza işaretini)gördüm.yıkamcı elemanlar yıkarken motorun en üst kısmında bulunan beyni iyice örttüklerini söylediler.sabaha kuruyunca bişeyi kalmaz dediler.mantıklı geldi.sabah tekrar çalıştırdım ve araç aynı.o şekilde özel tamircime kadar gittim(maximum 60 km hız ile gidebildi araç.:
) tamircim beyinden olabilir diyerek söktü.ve soketin birine su kaçtığını gördük.suyu temizledi.ama soket içersinde bulunan 20-30 pinden 4 tanesinin kopmuş olduğunu gördük.beyni o şekilde tekrar yerine taktık ve araç sorunsuz çalıştı(çok ilginç).ama bi ara egsoz sisteminde sorun olduğunu gösteren lamba yandı.şuan bi sorunyok gibi.ama kopan uçları birilerine tamir ettirmek istiyorum.(kopan uçların karşılıkları boş değil.bu uçlar mutlaka bişileri kontro ediyodur.)beyinin çıkması 800 ytl.sıfırı 1.300 ytl.miş.beyin pressli.içi açılmıyor.bu konuda izmirde bana yardım edebilecek birilerini tanıyan varmı?hakankenar gmail e drekt cevap atabilirsiniz.