Combo 1.3 cdti Enjektör Tamirimi mi yenisimi ?

Merhabalar aracımın 3 enjektörüde mazotu geri kaçırmakta.avrupa yakasında Bir çok ustaya gittik 750-800 liradan aşağı tamir olmayacağını söylediler sıfır enjektörünü 900 liraya buldum daha uyguna tamir ettirebileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz veya yeni enjektör taktırsam dahamı iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Benim düştüğüm hataya düşmeyin yenisini ama orjinalini alın.Tamirde kesin sonuç alamayabilirsiniz.Paranız boşa gider.

arkadaşlar haklısınız çoğu kişi tamirle düzelmez diyor ama bosch serviside garanti verdi 200 bin km daha götüreceğini söyledi bu aslında km ye bağlı bir şey de değil bir kere energia die bi yerden zor durumda kalınca yakıt almam gerekti ve ilk aldığım zamanlar ilk defa mazotlu arabaya geçmemdenmi kaynaklandı bilmiyorum dizel arabalarda mazotu dibe indirmemek gerekiyormuş bilmedim hep mazotu bitirene kadar kaç km gidior diye test ettim sonuç başımıza iş aldık tecrübe edinmiş olduk diyelim

Sizlere sormak istediğim birşey var Pert 1.3 CDTİ Tek Kapı corsa sanıorm ki sport modeli aracın km si düşük 3 adet enjektörüne 450 tl den anlaştım garanti de veriyor sahibinden üzerinden getle alıp hemen biryere göstersem 3 iş günü içerisinde iade şansımız var fiyat çok cazip geldi siz ne dersiniz corsanın enjektörü comboya olurmu ? ?

Geri