colalalı içecekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle yiğeninize allahtan şifalar dilerim..
eşim hemşire bu nedenle evde kola,fanta vb.asitli içecekler ve dengesiz beslenmeye yol açacak herşey benimde okeyimle kullanım dışı.daha ziyade meyva suyu tercih ediyoruz.bebişimizede aynı şekilde.yakınlarımızda bizimle hemfikir.böylece hem dengesiz beslenmenin önüne geçiyor hemde butür riskleri minumuma indirgiyoruz.tekrar geçmiş olsun .acil şifalar

Moralinizi bozmak gibi olmasin ama ben meyvasuyu fabrikasinda calisiyorum diye uyarayim dedim.... Benden size tavsiye, evinizde kendi yaptiginiz meyvasuyu disinda meyvasuyu icmeyin.... Detaylara girmeyeyim, size tavsiyem olsun ;) Dedigim gibi meyvasuyu fabrikasinda calisiyorum iki senedir, daha 1 paket meyvasuyu sokmadim evime ;)

meyve suyu fabrikasında çalışan arkadaşın sözlerini yabana atmayın.
ben hastahanede o çocukları ve sayılarını görünce çok şaşırdım.veba yayılır gibi bu nalet kanser yayılıyor.nedir sebebi merak başladı.e tabiki bunu en iyi hastahanedeki hocalar bilir.onların görüşü ortak kolalı içecekler, ambalajlı meyve suları hamburgerler vs.vs.
siz gençler bazılarınız yeni evli belki çocukları var ,bazılarınızında ileride olacak . sizlere tek söz söylerim başınıza gelmeden önleminizi alın.
evlat işi çok ama çok zor.

Allah şifa versin inşallah.

Bende kızıma kola verme daha doğrusu asitli içecek verme taraftarı değilim.

Çok ağlayıp sızlarsada suyla karıştırıp öyle içiriyorum.

Bu nedenle aslında bizimde içmememiz ve örnek olmamamız gerek diye düşünüyorum

Colanin Zararlarini Biliyodum Ama Meyve Suyu Olayini Ilk Defa Duydum Bide Bilğisi Olan Arkadaş Varsa şu Hazir Sütler Içinde Ayni Meyve Suyundaki Olay Varmi Acaba

geçmiş olsun. allah en kısa zamanda şifa versin....

Moralinizi bozmak gibi olmasin ama ben meyvasuyu fabrikasinda calisiyorum diye uyarayim dedim.... Benden size tavsiye, evinizde kendi yaptiginiz meyvasuyu disinda meyvasuyu icmeyin.... Detaylara girmeyeyim, size tavsiyem olsun ;) Dedigim gibi meyvasuyu fabrikasinda calisiyorum iki senedir, daha 1 paket meyvasuyu sokmadim evime ;)
Al birde burdan yak oldu tamda...Aslına bakılırsa piyasada fabrikasyon bile olsa yenecek bişey yok ama gözün görmediğine gönül katlanıyo malesef.Hepimiz tüketiyoruz bi şekilde bu ürünleri.

geçmiş olsun
allah şifa versin inş.
bu meretin zararlı olduğunu biliyoruz
yine de içiyoruz. ne diyeyim.

nihatayhan

bnde tam bi kola kolğim ne yapcam bilmiyorum ama gerçekten zaralrı ayrıca sizede geçmiş olsun

geçmiolsun orhan bey

yiğeniniz inşalah ileşir üzüldüm dorusu tanrı acil şifa veri umarım tekrar geçmiş olsun

Geri