Çok Yeni Bilgi =)

fthcnplt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsalarda bulunan dijital hız ve devir saati göstergesi hararet göstergesi ve ne olduğunu anlamadığım bi dünya bilgi =)

araba çalışır durumdayken km göstergesinin üzerindeki tuşa 4 defa basıp 4. seferde basılı tutarak yaklasık 15 20 sn. sürüo açılan bi menü. menü açıldığı zaman tuşa basıp değiştirebilirsiniz ekrandaki bilgileri hız ve devir göstergesi 4. yada 5. sırada.. motora giren sıcaklık bile yazıo walla :P

corsalarda bulunan dijital hız ve devir saati göstergesi hararet göstergesi ve ne olduğunu anlamadığım bi dünya bilgi =)

araba çalışır durumdayken km göstergesinin üzerindeki tuşa 4 defa basıp 4. seferde basılı tutarak yaklasık 15 20 sn. sürüo açılan bi menü. menü açıldığı zaman tuşa basıp değiştirebilirsiniz ekrandaki bilgileri hız ve devir göstergesi 4. yada 5. sırada.. motora giren sıcaklık bile yazıo walla :P

uzgunum ama bılınen bır bılgı formda daha cok sey var:)

deniyim ben bilmiyodum :D

ben rastlamadım daha önce werilmedi diye biliyorum :S

km deki düğme yazılmamaıştı sadece typ bölümündeki yazılmıştı bende bir deneyecem tşk ler

verildi, defalarca... :):)

evet verildiii

Verilmesi Sorun Değil,Arkadaşın Paylaşması Bence Çok Önemli Bi Olay..

Emeğine Sağlık Sağolasın..

Daha önce verilen bu değildi diye hatırlıyorum.
Dün denedim birkaç ilginç menü var.Özellikle dijital devir saati hoş.

Verilen bi bilgi ama km tuşuyla yapıldığını ilk defa okudum. Fatih bende sana bi bilgi vereyim. o menüyü açık bırakırsan akü bitiyor diye duydum. Aklında bulunsun.

Geri