Çok sevdiğim bir şiir ( şarkı )

burak ahmet kaya'nın seslendirdiği çok güzel şarkılar da var tabii ki ama adamın amacı farklı olunca ister istemez bu şekilde tepki görüyor...

Arkadaşlar bu yorumları yazmak boşuna bence, çünkü her insan istediği kişiyi dinleyebilir, istediği müziği seçebilir, Burak arkadaşımızın kötü bir zihniyetle yazmamış zaten..! neyse burası şiir konulu olsun ve hadi yorum yapmak yerine herkes bir şiir yazsın :) hatta buyrun ilk şiirde benden olsun. ve hatta siyasi içerikli olmasın bence:rolleyes:

Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Soyu Soysuz Olan Sensin [/FONT][FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Toprak Senin Neyine[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline[/FONT]
[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!![/FONT]
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Bu yorumları bekliyordum. Kesinlikle Ahmet Kaya ile ilgili olarak açmadım. Bu şarkıyı çok sevdiğim için paylaşayım dedim :)

burak kardeşim yazımda da belirttiğim gibi sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın ;).

Bakin tekrar söylüyorum yandişi değilim ve saplada samani kariştimiyorum medyayi kiniyorum sizinde laflari iyi okumak ve iyi anlamanizi diliyorum

paylaşım için teşekkürler,azmı dinlerdik bende mican ı çok severim,saygılarr...

ben bu parçayı artık içkinin son dozuna gelince dinliyorum final yapmak için
SİZ BENİM NEDEN İÇTİĞİNİ NERDEN BİLECEKSİNİZ demek için:D:D

Kendisinin burdan kovalanırken söylediği bir söz vardı "Bana istediklerini söylesinler fakat benim bu ülkeyi sevmediğimi söylemesinler" ayrıca saçlarına yıldız düşmüş koparma annem i dinlemenizi tasiye ederim

bu ülkeyi sevmediğini kimse söylemiyor sadece bu ülkeden daha çok sevdiği bir yer olduğunu söylüyorlar...
bu başlık bi çatışma ortamına dönüşmeden bence konu kilitlensin hatta sadece şiir kalsın yönetimden ricam...

Mesele uzar da uzar....önemli olan uyanmaktır.........http://www.youtube.com/watch?v=RO8Aq8ZOtbM inşallan. hep birlikte...

ahmet kaya yı severimde sonuna kadar gece gündüz dinlerimde eline sağlık kardeşim.

Geri