çok özel bir gün

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi allah bağışlasın ,allah analı babalı saglıklı 1 bir ömür yaş günü gösterir insallah.
editörüm sizinde yaş gününüz kutlu olsun saglıklı , mutlu nice yıllara

Forumumuzun en tatlı ve en genç ismi FatmaNaz :) Buluşmalarımızın neşe kaynağı, hepimizin gözbebeği.. :) Doğumgünün kutlu olsun ablacık :) İnşallah en kısa zamanda büyüyüp bu satırları bi kerede sen okursun.. :)

Engincim kardeşim doğumgünün kutlu olsun yazmak isterdim ama arkadaş doğduğun günü milli yas ilan etmek lazım :p Zararsın olm sen :) Şaka bi yana bu askerlik yüzünden yanında olamadım ama bi dahaki doğumgününde yanında olurum işallah canım benim :)

fatmanaz'ın ve de editörümüze nice mutlu yıllara, sağlık, sıhhat ve allah uzun bir ömür yaşamalarını nasip etsin (kızımızda çok şirin allah analı babalı büyütsün).

gelinim doğum günü kutlu olsun. Ama doğum günün için üzgünüm kimse kaynanasıyla aynı gün doğmuş olmak istemez dimi? :)

Engincim canım arkadaşım nice yıllarımıza :)

ne kadar güzel bir gün'müş şu 5 aralık kimler doğmuş kimler :D

güzel naz'ımızın doğum günü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli nice senelere
engin abimizin doğum günü kutlu olsun
yezocan hanımında doğum günü tekrar kutlu olsun

happy birthday....:alkis: :alkis: :pon: :pon:

Arkadaşlar,
hepinize ayrı ayrı,

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Bu vezile ile
fatmanaz ve Yelizin de doğumgünlerini kutlarım...

Yeliz seninle aynı gün doğmak kötü de, fatmanaz ile doğmak bir onurr, bir gurur meselesi :D

Şaka bi yana;

Yoğun doğum nedeniyle;
5-12 Aralık tarihlerini, Opelim.Net Kutlu Doğum Haftası ilan etsek fena da olmaz hani :D

happy birthday fatmanas ve diger arkadaslarima:D

Fatmanaz doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara.
Bugün doğan tüm arkadaşlarımın doğum günü kutlu olsun.

allah uzun ömür versin allah analı babalı büyütsün

Geri