çok önemli lutfen bana yardım pls

bilmediğiniz, anlamadığınız şu var. 1 kutu birayı 5-6 satte bitirdim zaten sadece son yudumu aldıktan sonra uygulamayı gorduk .. çok gecti artık.. gittim sorusturdum zaten 6 aylık surenın dolmasını beklıyorum... bu arada arkadasın biri 2 hazıran yazmıs.... YANLIŞ.... 2 TEMMUZ... 6 ay dolu dolu gecıcek.. ben diyorum kı ... o aksam bir çok kısının ehlıyetı bende dahıl toplandı... sizce kaç kişininki ertesi gun iade edildi, bileniniz varmı???... bana cevap verecek biri var mı? ben arkadasımın doldurusuna geldım.. ve kımsenın hayatını tehlıkeye atacak davranıslarda bulunmadım .. bir kaç kısı burtada bana ıyı olmus,, uzulmedım gibi stemlerde bulunuyor... hayatımın en buyuk yanlısını yaptım kabul,, kankamı o gece eledim.. kendımı kurtardım aman bir daha.... ...

Gerçekten bu ifadeye bakılırsa direksiyon başındayken içmeye devam etmişsin izlenimi veriyor. Eğer durum böyleyse gerçekten affedilmez bir hata yapmışsın (en azından çevreye kötü örnek olduğun için). Ben eve içki aldığım zaman poşetleri arabanın içine bile koymam, onların yeri daima arka bagajdır. Yolda bir kaza olsa basında çıkacak ilk haber "sürücü alkollüydü, arabanın içerisinde bir sürü içki şişesi vardı" . Önce otokontrol, ondan sonra görevlileri/başkalarını eleştirme hakkı.

1 bira dahi içersem kullanmam kullanırsamda ehliyetimi alabilirler..

uygulamayı gördüğünüzde derin derin derin nefes alın akabinde üflemeden önce ağzınıza havayı alın sonra ağzınızdaki havayı üfleyin cihaza nefes ciğerden gitmesin dikkatli olun ama en iyisi alkollü çıkmayınn araç üstüne

Başkalarının canı devreye girdiği için bu acımasızca yorum yapan arkadaşlara katılmadan edemiyeceğim. Hele bir yorum var ki ona tam katılıyorum...

"İÇMESEYDİN..."

kan testi isteseydiniz keşke. bi birayla o promil çıkmaz.........

eğer sımdıkı bılgım o gunde olsaydı bu duruma dusmıcektım zaten...:o

arabada naneli ciket olsaydı yırtardın

burada genç arkadaşlarımıza alkol tesbit cihazlarından nasıl yırtarsınız tüyoları vermektense onları alkollü araç kullanmamaya ikna etme çabası sergilersek daha iyi olur gibi sanki :D
üzülme kardeşim ehliyetini er geç alırsın ve umarım bir daha aynı hatayı tekrarlamazsın ben tamamen cocugun hatası olmasına ragmen bir cocuğu ezmiş olmanın vicdan azabından aylarca kendimi yedim bitirdim,çok şükür ki ayak kırılmasıyla atlattı ufaklık, ya alkollü olsaydım kendimi nasıl affedecek nasıl,teselli edecektim...unutma insanın kaçamayacağı tek şey kendi vicdanıdır...

Bu satırlara katılmamak elde değil.

bakıyorum kendıme bende ,, çok kısının gittiği ıcın tesellı edıyorum artık muhım değil. ama bir daha yok...

Gecmiş olsun ufak teyze ogluda 1 bira ile el koydular ehliyetine onun buyununde ehliyetine el koydular ama 1 bira degil muhtemelen benim tahminim 10+

Bazilari citten alışmış bi aksam eylenmeye gittik herkez iciyor kuzenin arabasi ile gittik
soyledikce soyluyorlar iciyoruz en son dedim arabayi kim kullanicak orda oyle bi kaldık yine bana kitlediler onun ehliyeti zaten polis incelemek icin 6 ay almış:Dbende 2 3 geldim eve ama citten yapılmamasi gereken bir durum hepmize gecmiş olsun.

Geri