çok önemli lutfen bana yardım pls

murat888333

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ataköy sahil yolu 1. kısımdan bakırkoy sapagına girer girmez baktım bir ekip bu gece 01:30 sularında uygulama yapıyor. çevirdiler.. bir kaç saat once 1 kutu bira almıstım. 3-4 saate ancak içtim. uygulamayı bir anda gördüm aniden. şimdii,, sonuç= 0.59 çıktı .. yasal sınırı 0.50, ehlıyetımı tutanakla beraber aldılar.. :mad: esas konu !!! BİLENLER LUTFEN... ehlıyetımı alan polis, yarın a bölgesi trafik şb. durum değerlendirmesi yapılacağını ve ehlıyetımı gerı verebıleceklerını söylediler.. yanı 6 ay olayı hemen uygulanıyormu yoksa ilk kez böyle bir olayla karsılastığım ıcın vede uyarı gıbı bişey oluyormu hemen alabılıcekmıyım ehlıyetı çok acil bilen arklar yardım !!!!!!!

Normalde 0,50 promil oldumu ehliyete el konur. Sizin durum sınıra çok yakın. Görevliler belki bir babalık yapıp (başka bir maddeden ceza yazmak şartı ile) para cezası uygulayabilirler.

çok yazık oldu bana arkadas kurnaı oldum aldılar 6 ay,,, 2 hazıran safak...

çok yazık oldu bana arkadas kurnaı oldum aldılar 6 ay,,, 2 hazıran safak...
bu sana ders olsun bıdaha ıcmessın dıreksıyon başında 1 bıra olsa bıle :D:D

alkol testi hikaye bence gözünün önünü göremeyen bir ton kazma var trafikte asıl onların ehliyetlerini alsınlar. yanlış anlaşılmasın alkol almam ben ama bir bira da adama bişey etmez bilirim.

Alkollü araç kullanmanın şakası olmaz.. Çok üzüldüm diyemiyeceğim.Bende alkol kullanıyorum ama alkollü asla araç kullanmam!

bence sen 1 bıradan fazla ıcmıssın. ben 5 duble rakı , 2 bira içip girmiştim çevirmeye geçen hafta. çok kısa mesafe diye oturdum direksıyone cepte de para kalmamıştı. cevirdiler. 38 çıktı. sen nasıl bir bira içtin soyle de bız de ondan içelim bundan sonra

bence sen 1 bıradan fazla ıcmıssın. ben 5 duble rakı , 2 bira içip girmiştim çevirmeye geçen hafta. çok kısa mesafe diye oturdum direksıyone cepte de para kalmamıştı. cevirdiler. 38 çıktı. sen nasıl bir bira içtin soyle de bız de ondan içelim bundan sonra
5 duble rakı ve 2 bira içtin 38 promil çıktı?:D:D:D onlar rakı değilmiş heralde renk versin diye rakı damlatmışlardır suyun içine:)

EGM'den Alıntı..

Peki 0.5 promil ne kadar alkole denk gelmektedir? 1 duble rakı, viski, cin, votka ve benzeri içkiler ile 2 kadeh şarap içildiğinde kandaki alkol oranı yasal limitlere ulaşmaktadır.

http://www.egm.gov.tr/teadb/modulzip/modulhtml/Alkol.html

Dark için paranız boşa gitmesin.Forever Dark...

İçtikten sonra foreveeeeee dark oluyor. O ayrı :D

Geri