çok merak ettiğim konu!siyah renkte otomobil...

ya uğraştınız konularabak ya :D:D kırmızıda çok yakar ozmn :D hehehe nese benim hoşma gitsin de isterse pok kahvesi olsun önmli değil yereki o arabaya yakışsın ve benim hoşma gitsin varsın fazla yaksın biraz ne olcak sanki ya ölümlü düya bugün varız yarın yokuz :)

yaksın yeterki siyah olsun

:):)evet orasıda öyle ama ne yapalım huyumuz böyle.detaylara çok inerim ben:D

:kop: :kop: :kop: benimkisi şimşek grisi ben bilmem

Benim arabam beyaz ama çok yakıyor...Ne olacak şimdi ??? :(

arkadaşlar son birkaç gündür kulağıma bazı şeyler geliyor çevreden.siyah renk araçların her koşulda daha çok yakıt tükettiğini duyuyorum düşününce mantıklı geliyor sanki.nedenleri ise örneğin siyah bir gömlek giydiğinizdemi güneş altında daha çok terlersiniz ya da açık veya normal bir mavi renkte gömlek giydiğinizdemi daha çok terlersiniz.aslında mantıklı.çünkü araba siyah renk.yani daha çok ısınacak aracın içi ve motor.aracın içi daha çok ısındığından klima dolayısıyla fazla açılacak:)klima fazla açıldığındanda olan benzine olacak.ayrıca motor daha çabuk ve çok ısındığı için fanlar ve soğutma parçaları daha çok çalışacak vs.benim gibi bir yakıt düşmanını aracından soğutur bu düşünce:)sizce de mantıklı mı?
Biz boşuna mı gri ve beyaza biniyoruz? Güzel bir yaklaşım. Klimalı olanlarda bence de bir yere kadar doğru. Klima daha çok çalışacak, araç daha fazla yakacak. Ama kışın da daha az yakacak. O zaman el ele baş başa.

Biz boşuna mı gri ve beyaza biniyoruz? Güzel bir yaklaşım. Klimalı olanlarda bence de bir yere kadar doğru. Klima daha çok çalışacak, araç daha fazla yakacak. Ama kışın da daha az yakacak. O zaman el ele baş başa.
:) :) :) :D :D :D :D gri ve beyaz araca binmek için bu kadar düşündün mü abi harbideN?

beyaz bence daha iyi yazın az yakıyo kısın karda kamufile ozelliğide var:)

beyaz bence daha iyi yazın az yakıyo kısın karda kamufile ozelliğide var:)

siyaha megafon takmak için alırım tek bu sebep yeterli:):)

:) :) :) :D :D :D :D gri ve beyaz araca binmek için bu kadar düşündün mü abi harbideN?
Tamamen şans. Tesadüfen şimdiye kadar aldığım araçların bir çoğu açık renk oldu. (4 beyaz, 2 gümüş gri, 1 mavi, 1 açık yeşil) Seçme imkanım olsa 1. tercihim gümüş gri, 2. tercihim beyaz olur.

Geri