çok kızdım

abi arkandayız tekrar söylüyorum siz öncülük yapıcaksınız her zaman sizinle oluruz bu dünyada tutunmak zor böle şerefsiz insanlar var oldukça da zor olucak ama sizin gibi dürüst alnı pak insanlar her zaman üstte olucaklar:good:
bizler hep yanınazdayız zaten ben bu sitenin 12 . üyesiyim yılmadan cevap yazıyorum demeki sizlere ve aracınıza önem veriyoruz çünki makinalar can taşıyor sizin canınız bizim için önemlidir herşey para demek değildir ki öyle olsaydı burda bizizm için özel olan bilgileri yazmazdık

çok param olsa her ile servis açıcam zaten

abi can taşıyoruz evet ama araçlarımız birer parçalarımız en basitinden çizilse canımızdan parça gitmio mu dediğim gibi sizin gibi aklı başında dürüst insanlar oldukça bizde sizleri tanıdıkça diğer servis die geçinenlere yer yok

herkeze ayrı ayrı duyarlı oldukları için çok teşekkürederim

merhaba arkadaşlar inanın aynı şey benim de basımdan gecti aracımla samsundan çoruma gelirken yolda istop etti ve bi daha çalısmadı bi tanıdık usta vasıtasıyla baska bi usta geldi aracı aldı götür dü tabii büyüyle degil çekiciyle:)
700 ytl masraf cıkardı tabi oda pazarlık sonrası 550 ytl oldu aracı 2 gün sonra babam aldı 20 km sonra araç harareti tavan yapınca oda orda bıraktı garantili olmasına karsın babam ustaya küsmüs biraz duygusaldır aracı çekiciye yüklettigi gibi memleke gitmiş bizim usta 70 ytllik masrafı varmıs diyince biz sok olduk tabi diger ustayı da ALLAH a havele ettik eee kardesim kızmakta çok haklı ama bu insanlar olmazsa olmaz gibi bisey tabi diger ülkeleri bilmem ama bizim burası ayrı bir yer:)):confused:

Doktora nasıl can teslim ediliyosa ustada öyledir. Tecrübesizliği yada bilgisizliği Allah korusun ölüme götürür. 3-5 kuruş daha ucuza iş yaptırmanın hesabını yapan, bırakın bildigini yapsın.

yarım doktor candan eder , yarım ustada arabadan eder adamı . dahası varmı bunun !!!! dürüst ve işin ehli usta bulmak gerçekten zor.

evet arkadaşlar dün kendi aracınla yolda kaldımmm...aracı aldığımda aldığım arkadaşa sordum trıgeri değiştimi diye abi daha 20.000 km oldu dedi evet dediği gibi değişmiş ama dün yolun ortasında arac aniden stop etti nişanlımla salına salına geziyodum allahtan hız yoktu servise çektik sabak söktüm trıger kaıyışının arasında bez parcası....offfff offffff....şükür yarabbi....sente atlamış bütün subaplar eğik işin yoksa değiştir..allahtan süratli iken yapmadı yoksa pistonları patlatcaktık bende sizin gibi madur oldumm allahım yaaa

arkadaşlar çok iyi bir konuya değinmişsiniz benimde başımdan benzeri şeyler geçti,ben iş için bursa dan ist te taşındım bursa da bildigim ve gittiğim bir arkadaşım vardı.ama ist güveneceğim bir yer yok.reklam yasak biliyorum ama en azından şikayeti olduğumuz servisin adını ve ilini yazarsak ayrıca memnun olduğumuzu da tavsiye edersek heralde bu güzel forum bi amacına daha da yaklaşmış olur.yanılıyorsam kusura bakmayın..
örneğin ben beylikdüzün de oturuyorum.yakınımda bir namlı bir servis var.hevesli opel.arkadaşların bi başarısızlığını görmedim. sistemleride iyi parçayı da kendi satıyor.işçiliğide ama biraz hatta birazdan fazla fiyat istiyor.bidevirdaim su pompasına 2 katı fiyat 50 liralık işçilikle değişiyor(4 ay önce).örnek.

beni kimse yanlış anlamasın benim ustalarımıza saygım var ki bende uçak teknisyeniğim ve az çok sizler kadar degil belki ama işçiliğin zor mu kolay mı olduğunu hakedenini kendimce değerlendirebilirim.
ben fikrimi ve görüşlerimi yazdım formda da çok eski degilim ama ilgiliyim.
şimdiden kimseyi cephe almadığımı söyleyebilirim.ama en azından paramızın hak edene gitmesini istiyorum.dogru sadece işçiliği ile degil esnaflığı ile dogru kişilerin kazanmasını istiyorum.
bana ist te bana yakın iyi bir servis tavsiye ederseniz de memnun olurum.
teşekkürler..

evet arkadaşlar dün kendi aracınla yolda kaldımmm...aracı aldığımda aldığım arkadaşa sordum trıgeri değiştimi diye abi daha 20.000 km oldu dedi evet dediği gibi değişmiş ama dün yolun ortasında arac aniden stop etti nişanlımla salına salına geziyodum allahtan hız yoktu servise çektik sabak söktüm trıger kaıyışının arasında bez parcası....offfff offffff....şükür yarabbi....sente atlamış bütün subaplar eğik işin yoksa değiştir..allahtan süratli iken yapmadı yoksa pistonları patlatcaktık bende sizin gibi madur oldumm allahım yaaa
Soner ustam çok büyük geçmiş olsun allahtan yavaş gidiyormuşsun yoksa dediğine göre araç baya büyük hasar alcakmış:( senin araç sfidı dimi eğer öleyse abi aman bende en az senin kadar üzülürdüm çünkü öle araçlar yok artık piyasada:(

Soner, sana hak vermemek mümkün değil..

Özel Servis, Yetkili Servis çok konuşuldu.. Bende garanti süresi doluncaya kadar hep yetkili servise götürdüm aracımı...

Garanti süresi dolunca ve eş/dost/arkadaş tavsiyesi ve Konya da bulunan opel marka araçların plakalarına bakarak (plakalıkta reklamı var servisin :) ) en çok hangisi var (hani çok giden varsa iyidir mantığı ;) ) onda karar kılarak özel servise gittim.. Gayet de iyiler özel servis olarak.. Hepsi bir zamanlar yetkili serviste çalışmış tecrübeli kişiler..
Bende durumuda göre ;
bazen aracım 3 yaşını doldurduğundan parça ve işçilikte %25 indirim hakkım olduğundan YETKİLİ Servisi, bazende özellikle zaman önemliyse işi daha çabuk yaptıkları için ÖZEL Servisi tercih ediyorum.. ;)

Sonuç olarak şunu demek istiyorum Özel servisi iyi araştırmak, soruşturmak gerekiyor.. Gidenlere sormak ve fikir almakta çok önemli.. Orada çalışan kişilerin geçmişi hakkında bilgi sahibi olmakta (eskiden yetkili serviste çalışmış vb.) insana güven veriyor.. ;)

Geri