Çok kırgın ve üzgünüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, buraya açtım yanlışsa gerekli bölüme taşınmasını rica ederim. Bu yazacaklarım ne birini size şikayet nede o insanı kötülemektir. Ancak çok kırıcı ve ayıp bişeyi sizinle paylaşmak istedim. Bu ayıbı kimin yaptığını isim vererek söylemiyeceğim. Sadece sizinle paylaşmak istedim.

Olay forumdan bir arkadaşımızla benim aramda geçti. Forumu takip ederken paylaşımlarda sık sık gördüğümüz bir arkadaşımızın arabasının satılık olduğunu görmüştüm sahibinden.com sitesinde. Benide biraz tanıyanlar yaklaşık 3 aydır kafama göre bir astra baktığımı bilirler. Ben yaklaşık 1 ay kadar önce bu arkadaşımızın arabasını sahibinden.com da gördüğümde forum üzerinden mesaj atarak araçla ilgili görüştüm, ancak o zaman ki şartlarımız ve bütçemiz duruma uymadığı için biraz beklemeye karar verdim. 2 temmuz 2009 Perşembe günü arkadaşımızın araç fiyatında indirime gittiğini görünce tekrar görüşmek istedim. Arkadaşla mesajlaştık ve o anda şehirdışında olduğunu belirterek Pazar günü döneceğini söyledi. Bizde Cuma günü babamın yıllık izni dolayısıyla memleketimize izmire gidecektik. Mecburen arkadaşla fiyat konusunu telefonda görüşmek zorunda kaldık. Aslında yüzyüze konuşmayı tercih ederim. Bu konuşmalarımızda arkadaşımız acil olarak paraya ihtiyacı olduğunu söyledi ve yapabileceği kadar indirimini yaptı ve bende ihtiyacı olduğu için daha fazla zorlayamadım telefondan da olsa fiyat konusunda anlaştık. ben araçla ilgili bütün merak ettiklerimi sordum arkadaşta yanıtladı. Eğer bekleyecek olursak babamın izninden fedakarlık ederek bekleyeceğimizi söyledim. Ve ben akşam babamla paylaştım bu konuyu babamda beni kırmamak için Pazar gününe kadar bekleyeceğini söyledi, yıllık izninin birkaç gününden vazgeçerek. Bende Perşembe akşamı bunu o arkadaşımıza bildirerek onu bekleyeceğimizi bildirdim.

5 temmuz Pazar gününe kadar ara ara telefonda görüştük ben aklıma gelen merak ettiğim şeyleri sordum, Pazar gününe dair bir problem olup olmadığını sordum. 6 temmuz Pazar günü saat3 gibi arkadaşımız bana haber vererek araca bakıp bakmayacağımızı sordu bende o saatte havanın sıcaklığı ve babamın yüksek tansiyonunu göz önüne alarak pazartesi sabahı merterde babamın isyerinde buluşup, arabaya bakıp, anlaşabilirsek aracın kontrollerini yapıp satışı yapacağımızı söyledim ve arkadaşımızda bu duruma uyacağını bildirerek pazartesi sabahı 9-10 gibi görüşmek üzere konuştuk.

Pazartesi sabahı yani bu sabah ben 9 da merterde paramız hazır bir şekilde bekledim ve arkadaşımıza mesaj attım. Saat 10 oldu ses çıkmayınca ben aradım açan olmadı. Belki uyuyakalmıştır diyerek bir mesaj daha attım 1 saat kadarda ondan sonra bekledim ancak gene ses yok. Birkaç sefer daha arayarak görüşmek istedim cevap alamadım. Saat 6 ya geliyor ve halen ses yok arkadaşımızdan. Bu arada ben arkadaşımızı aradığım sırada babamın iş yerinde sigortacı olan bir komşusu aracın geçmişine bakalım dedi ve plakadan sorgulattığımızda trafikte kayıtlı 4 adet hasarı olduğunu gördük. Halbuki arkadaşımız sadece arka sağ çamurlukta küçük bir çizikten dolayı bir boya olduğunu onun dışında hiçbir şey bulunmadığını ve istediğimiz servise gösterebileceğimizi söylemişti. Ve bende babamı bu şekilde ikna etmiştim.

Son olarak sizinde fazla vaktinizi almadan yazımı bitireceğim. Benim üzüldüğüm nokta babamın 1 sene boyunca çalışıp 1 haftalığına memleketine gidecekken beni kırmamak için burada kalmasıdır. Şuan o kadar mahçubumki babama karşı anlatamam. Ama o hala beni düşünerek sıkma canını diyor. Benim üzüldüğüm şey araba falan değil aslında babama duyduğum mahçubiyet. Arkadaşımız arabayı satmaktan vazgeçebilir benim buna bir şey demeye hakkım yok ama en azından perşembeden bile olmasa Pazar gününden bunu söyleyebilirdi. Sonuç olarak burada bir şeyler paylaştığımız arkadaşlarımızla aramızda bu tip şeyler olmamalı. Güven olmalıydı. Ayıp olmamalıydı. Umarım beni anlamışsınızdır. Teşekkürler.

Son düzenleme:
gerçekten üzücü bir durum en kötüsü babana mahçup olman :(

:(:(:( gerçektende zor bi durum bi de üstüne zor durumda kaLmanız

Başına kötü birşey gelmemiştir inş aracı satan arkadaşın.Eğer böyle bir durum yoksa büyük ayıp etmiş gerçekten.

Arkadasımızın gecerli bir nedeni yoksa ayıp etmiş umarım gerekli açıklamayı yapar.

allahtan onceden soylediklerine inanip kapora falan vermemissin.

Başına kötü birşey gelmemiştir inş aracı satan arkadaşın.Eğer böyle bir durum yoksa büyük ayıp etmiş gerçekten.

başına birşey geldiğini sanmıyorum arkadaşlar. aktif olduğu saate bakarak.
aslında başlıkta yazdığım kırgınlık artık kızgınlık oldu düşündükçe. ama hala üzgünüm babama gerçekten çok mahçup oldum.

Geri