Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yapmadım bir siteden aldım ama sana fikir olabilir fiyatlar açısından yapması zor bir şey değil hatta çok kolay tavanın orjinalliğini bozmıycağını bilsem onu çıkarttığımda bir dakka düşünmeden takarım..
hem uzunyolda iyi hemde arabanın içine multimedya olayı girdimi arabanında iç havası değişiyor bir vasıtanın dışında araba artık evinizdeki oda ortamındaki o sıcaklık ve rahatlığa kavuşuyor bana göre..
Bilemiyorum, Bence Aracta Kafaliklara yerlestirilmis DVD sistemi daha iyi estetik oldugunu düsünüyorum. Takibiki senin uygulamanda iyi olmus.( Sadece benim Düsüncem)
bu uygulamayı ben yapmadım yabancı bir vectra forumunda bir vectra c si olan arkadaş yapmış ilginç bulduğum için ekledim
kafalıkdaki monitör olayına gelince oda çok fazla dikkat çekiyor resmen hırsıza gel kardeş arabada milyar liralık tesisat var demek gibi bir şey sonuçda hırsız onu görse bilirki o kafalıkların bağlı olduğu bir ana ünite bir anfi yani pahalı bir sistem var..
birde allah korusun bir kaza anında o kafalıklar arkadakilerin kafasını korumak için var adından belli kafalık oraya monitör takmak belkide bir kaza anında allah korusun arkadakilerin hayatını riske atabilir çünkü kafaları direk o lcd ekranlara çarpıcaklar.. işin bu kısmıda var.. o kafalıklar bana her açıdan makul akıl karı mantıklı gelmiyor..