çok dikkat!!!ringofon denilen dolandirici şirket

egemen

anladımm tsk ederimmm
merak ettimm kaybedersekk toplam sizce ne maliyet cıkar
2. si sizce kazanma olasiligi var mı

tuketici mahkemesi uyesii

Kazanma olasılığı yüksektir. Ben şikayeti arkadaşıma ileteyim cevabını size gönderirim
bu tür şikayetleri web sitemizden de alıyoruz. En geç bir iki gün içinde cevaplanıyor.
www.tuketiciler.org
Şikayet için Tıklayın banneri var ordan şikayet yazabilirsiniz

lazkoqat çok teşekkür ederim.birçok yere mail attım şimdi. zaten bu konudan mağdur insanların haddi hesabı yok. tezgah çok açık ve net.

sitenin isminii hatılrıyormuın arkadasım ben onu da bildiretim de daha kolay olsun islemler dilersen ...

valla ya hepsiburada.com, yada gittigidiyordan dı. tam hatırlamıyorum. ama adım gibi eminim ne bir onay, nede bir açıklama vardı. cep telefonuna zatn bir bilgi bile gelmedi. zaten numaramı yazmamın nedeni, hiçbir şekilde siz paket alıyorsunuz kontörleriniz gitcek gibisinden bir şey yazmıyordu

arkadasım aynıı kisi ile konusma devam ediyorrrr

bir sikayetcinin SİKAYETİ

msn çevirimdışı olan bi arkdaşımdan link geldi tıkla 100 kontur kazan yazıyordu. tıkladım flycell.com.tr adresl siteye girdim cep o yazın yazıyordu.100 kontur yükleyeceklerini sanıyordum numaramı girdim 20saniye içinde size şifre göndercez onu yazın yazıyordu.şifre geldi yazdım birde aktım cep telefonumda 50 kontur calmışlar
ama kesinlikle site girmek ücretli yazmıyordu.üyelik ücretlidir falanda yazmıyordu yani hiç haberim yokken cepimi soymuşlar.lütfen yardım edin konturlerimi geri istiyorum.ben zaten 40yılın başında bi kontur alabiliyorum onu bu hırsızlarar yedirmeyin

VE VERİLENN CEVAP

Sayın Muhammed, adını güzel koymuşsunuzgerçekten "sanal hırsızlık". Bunlar önümüzdeki aylarda da sizden kontür çalmaya devam edebilirler.Bu konuda çok fazla şikayet var. Ücretsiz diye kandırıp, daha sonra mesaj ile şifre gönderiyorlar ve şifreyi yazıp gönderen kişi kendi rızasıyla tuzağa düşmüş oluyor... Vakit geçirmeden üyeliğiniz iptali için Flycell'e yazılı olarak başvurun. Ayrıca, İl Sanayi Müdürlüğüne şikayet etmenizin yanı sıra;İkamet ettiğiniz veya satıcının bağlı bulunduğu ilçe kaymakamlığında bulunan Tüketici Hakem Heyeti'ne konu ile ilgili belgeleri de ekleyerek dilekçe ile başvurup, hak arayabilirsiniz. Hakem Heyeti kararları 2008 yılı için 827,05 YTL'na kadar mahkeme ilamı hükmünde olup, icra kabiliyetine haizdir. Hakem Heyeti kararını doğru bulmayan taraf, kararın kendisine tebliğinden itibaren 15 gün içinde en yakındaki Tüketici Mahkemesine itiraz edebilir. Ayrıca, bu müracaatlar ücrete tabi değildir.

firma adresini bulabiliyorsa iadeli bir mektup ile hem üyelik iptali hemde alınan könturlerin iadesini istesin.

bence kesinlikle TSHH ye başvurmalı
hata Sanayii il müdürlüğüne de şikayette bulunsun
şu linki kaydet yarın değil öbür gün yani perşembe günü cevabını okursunuz
http://www.tuketiciler.org/?com=request.detail&GuestPass=RJfQ2KJ

benzer şekilde bir arkadaşım TV de gördüğü meldo i.in xxxx no yazın mesaj atın gibilerinden bir melodi indirmeye kalktı, sonra şirket her gün onlarca melodi yollayıp kontor kesmeye başladi,sonunda arkadaş hattı iptal etmek zorunda kaldi.bu tür tuzaklara düşmeyin arkadaşlar, özellikle internetde bedava diye sunulan hiçbir şey bedava değildir...

işin sonunun ne olduğunu biliomuşsunuz ama merakınızın kurbanı olmuşsunuz :D
yanlış anlamada ben öle şeyleri hayatta tıklamam, bazen babam internete girio onuda uyarıorum bak sakın tıklama böle şeylere kanma diye..
mesela şimdi fruko gazoz içiorum onun kapağındaki şifreyi yollıycam 5 kontür kazancam gayette güvenilir sorun yok..
siz bence 180 kontürün üstüne bi su için.. kendinizide yormayın şikayet mahkeme falan.. bu tarz hileler bence bu internetten pek anlamayan bizim babalarımızın kuşağına yönelik....
mesela bi mail gelmiş babama tıkla arkadaş bul falan diye.. mail de bi sürü kız resmi varmış.. babam dio millet şaşırmış bi sürü kız resmini koymuş bana mail atmış.. dedim baba o mail herkese gidiyo inanmıycan öle şeylere...
eğer 180 kontürle iş biticekse bence hiç kurcalama ders almış ol.. sayende bizde öğrenmiş olduk merak için bile tıklamamak gerekiyomuş..

Geri