Çok çok çok önemli marş basmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Caner41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Caner41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle mrblar ismim caner 2008 mode 1.3 ctdi astra enjoy h kasa sahibiyim. 4 senedir bu araca sahibim ama ilk defa botle birseyle karsilastim ...en son yağan kar olayından sonra aracim çalışmamaya başladı akü sağlam elektrik geliyor göstergeler tam her zamanki gibi kontak dönüyor ama marş gir gir gir etmesine rağmen motor start etmiyor neden oluyor olabilir...ne yapılması gerekir....kaça mal olur. ....yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ....

Gören bilen birileri cvplarsa çok sevinirim...

krank devir sensörünü deneyiniz daha dün bir arkadaş aynı durum ile karşılaşmıştı

Aküyü test ettirdiniz mi benim orijinal akümde 12.50 volt veriordu ama marş basamıyordu. Soğuktan sonra oldu diye belirtince insanın aklına ilk bu geliyor tabi tesadüf değilse.

Kaca mal olur konusunda fikrim yok ama??
Baslangıc olarak baska bir aractan akü takviyesi yapma sansınız varsa birde öyle deneyin..En azından aküden olup olmadıgını anlamıs olursunuz..
Ondan sonra ısıtma bujilerine , mazot pompasına , enjektörlere krank devir sensörü ne bakarsınız

Öncelikle mrblar ismim caner 2008 mode 1.3 ctdi astra enjoy h kasa sahibiyim. 4 senedir bu araca sahibim ama ilk defa botle birseyle karsilastim ...en son yağan kar olayından sonra aracim çalışmamaya başladı akü sağlam elektrik geliyor göstergeler tam her zamanki gibi kontak dönüyor ama marş gir gir gir etmesine rağmen motor start etmiyor neden oluyor olabilir...ne yapılması gerekir....kaça mal olur. ....yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ....

dizel araçlar çalışmak için benzinli araçlardan daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar havada çok soğuksa bu enerji ihtiyacı daha fazla olacaktır çok büyük ihtimalle akü zayıflamıştır.

Takviye kablosu ile çalıştırın biraz çalıştıktan sonra stop edin tekrar deneyin çalışırsa akü boşalmış yoksa gene akü boşalmıştır demek istediğimi anladığınızı umuyorum. :D

Son düzenleme:
Geri