çok acil komple motor tesisatı

SEDAT YILMAZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar meraba,
2003 model 2200 motor c kasa vectra elegance otomatik vites komple motor tesisatı lazım, tamirci mersin' de buldum falan diyo çıkma 1400 tl ama ben güvenemedim yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar meraba,
2003 model 2200 motor c kasa vectra elegance otomatik vites komple motor tesisatı lazım, tamirci mersin' de buldum falan diyo çıkma 1400 tl ama ben güvenemedim yardımcı olurmusunuz.

1400 tl çok...Yapacağın en iyi şey bence Ankara-Ostimi araştırmak...250-500 arası olması lazım...Bana soracak olursan bulacağın tesisatın sorunsuz olacağının asla garantisi yok, mevcut tesistını yenilemeni/yeniletmeni tavsiye ederim...

1400 tl çok...Yapacağın en iyi şey bence Ankara-Ostimi araştırmak...250-500 arası olması lazım...Bana soracak olursan bulacağın tesisatın sorunsuz olacağının asla garantisi yok, mevcut tesistını yenilemeni/yeniletmeni tavsiye ederim...

Ankara güven oto da bulabilirsiniz. Fiyat çok yüksek geldi, 800-900tl normaldir.

Benimde aynı şey başıma geldi ve elektrikçiye komple tesisatı söktürüp kendim sıfırdan herşeyini yeniledim. Soketlerine kadar. Sonra güzelce bez bant ile bağladım ve şuan 3-4 aydır sorunsuz biniyorum. Bana maliyeti 100tl ye falan mal oldu. Eğer elinden geliyorsa yap ama ufak bir yanlışlık yaparsan çok büyük sonuçlar doğabilir (Beyin vs.).

neden komple tesisat lazım yandımı araba. motor tesisatı komple revize edilebilir. ben çok müşterime yaptım sorun olmaz genede LPG ciler mahfediyo tesisatları sorunu ve neden gerektiğini bildirirsen yardımcı oliyim.
dilersen özel mesajla da dönebilirsin görmem daha kolay olur

Komple alacağın tesisat sıfır olmayacak bu demektirki eskisinden iyi olacağının garantisi olmayan bişeye para bağlama bence sorunun neyse söylersen forumda yardımcı olmaya çalışırız

Geri