çok acil !!! 1.7 tdi tekleme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetc3m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetc3m

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi günler.
1.7 tdi corsam var. çalışmasında sorun yok.ama araç soğukken çok şiddetli bir gaz yememe problemi var, silkeleniyo gibi, arkadan birisi tutuyor gibi. araç ısınınana kadar çok şiddetli var.sonrasında devir 2000 i geçince yapıyo,giderken sanki gaz telini çekip bırakıyolar gibi hızı ne olursa olsun yapıyor. zoru görünce yapıyor. 50 60 km sonra minimum sayıya iniyor. sağlam pompa beyni takıldı hala arıza devam ediyor. çok çaresizim araç lift de çözüm aranıyor. ACİL yardımlarınızı bekliyorum

Arıza kodu lazım...
herşey olabilir turbo vakum agr ....vs

selim abinin dediği doğru,arıza kodu ne var kim nasıl bakıyor arabaya...

genelde dediğin teklemeyi pompa beyninden yapar,ama yeni diyorsan tahminlerim
1-enjektörlerin..
2-mazot pompa avans valfi ve üst beyne mazot çekmesi sonucu oluşan tekleme...

duman varmı ?

1-enjektörlerin..

duman varmı ?

söylediklerin olma ihtimali çok yüksek caner.
ama şöyle bir durumda var.ben eski corsamda aynı sorunu yaşadım. maslakta bir performans servisinde injektörler değişti. pompa değişti. pompa beyni değişti. turbo değişti. sorun çözülmedi. en sonunda OPEL TEAM mustafa abi (kulakları çınlasın) :) turbo basınç regulatörü diye ufak birşey vardı onu ve hava debimetresini değiştirdi. sorun biranda çözüldü. 2008 senesinde basınç regulatörünün 140TL, debimetrenin 350TL fiyatı vardı.

arkadaş niye arabanızı gözümüze gözümüze sokuyonuz siz koca koca.resmini..her allahın günü görüyoz zaten :p:p

konjektör, şarj dinamosunu bir kontrol ettirmeni öneririm diyotlar arızalanınca rolantide düzensizlik ışıklarda göz kırpma gibi sorunlar oluşmuştu diyotlar değişti şuan en ufak bir titreme yok

Arıza kodu lazım...
herşey olabilir turbo vakum agr ....vs

elektronik bir ariza vermiyor arac

1-enjektörlerin..

duman varmı ?

duman yok kardesim, enjektorlere bakalim. tavsiyelerini dinleyecegim . tesekkur ederim kardsm

söylediklerin olma ihtimali çok yüksek caner.
ama şöyle bir durumda var.ben eski corsamda aynı sorunu yaşadım. maslakta bir performans servisinde injektörler değişti. pompa değişti. pompa beyni değişti. turbo değişti. sorun çözülmedi. en sonunda OPEL TEAM mustafa abi (kulakları çınlasın) :) turbo basınç regulatörü diye ufak birşey vardı onu ve hava debimetresini değiştirdi. sorun biranda çözüldü. 2008 senesinde basınç regulatörünün 140TL, debimetrenin 350TL fiyatı vardı.
tavsiyelerin için saol kardeşm. eger gideremezsem arızayı bunları da uygulayacağm. inanın bu arac mazotlu arabadan soğuttu beni.ne lanet arızaymıs.

aslında arıza tesbiti kolay yapılan bir arabadır.Beyin soketlerini sökün içinde mazot varmı bir bakın.ona göre söyliyeceğim size

Geri