cng uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hep lpg deniyorda cng de var cng yapan varmı lpg den daha kaliteli bir yakıt olduğu söyleniyor litresi dahamı pahalı ondanmı yapılmıyor lpg nin de hiç az değil litresi..

benim teleflex cng uyumlu. sadece depo değiştirerek cng'li kullanabiliyorum yaygınlaşsın geçeriz :D

cng yaygın bir yakıt çeşidi değil bilddiğim kadarıyla o yüzden olabilir

cng şehir içi geziyorsanız şehir içinde belli bir iki dolum yeri varsa ordan devamlı alınabilinir aslında sıkıntı tek uzun yolda olur..

800 kuruş la gezmek var 2 tl ile gezmek var 4 tl ile gezmek var..

bildigim kadari ile cng uygulamasinda depo biraz sorun oluyor.yani lpgdeki gibi uygun boyutlardaki bi yakit tanki cok yetersiz kaliyor cng icin.ortalama olcude yakit alacak bi yakit deposuda biraz buyuk oldugu icin yer sorunu oluyor.ayrica dolum istasyonu yok denecek kadar az.bu yuzden pek yaygin degil sanirim.

ayrica ankaradaki neredeyse tum ego otobusleri cng sistemine sahip. belediyenin kendi dolum istasyonu oldugu icin sorun olmuyor

evden dolum yaparız gerekirse :D 809 kuruşa gezmek çok cezbedici :)

cng şehir içi geziyorsanız şehir içinde belli bir iki dolum yeri varsa ordan devamlı alınabilinir aslında sıkıntı tek uzun yolda olur..

800 kuruş la gezmek var 2 tl ile gezmek var 4 tl ile gezmek var..
bi yanlışlık olmasın 800kuruş=8TL

bursada bir tane cng istasyonu görmedim lpgler bile diğer istasyonlara göre az sayıda

Geri