c'mon un 15000 bakımı yapıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım bu kapı sesi dediğin olay , araba esneyince arabanın içinde emliyet kemerinin ordan gelen sesmi , ben aracı aldığımdan beri var çok gıcık oluyorum , çözümü varmı ? comonların hepsinde varmı bu sorun ?:sorry:

Ufuk ÇAKIR
Maden Mühendisi

+1000 katılıyorum bütün cmoncuların sorunu heralde 1 haftadır benim araçtada başladı tamda dediğin yerden.hakkatten servise giden arkadslar nasıl halloluyo bu sorun.gerçekten bende sinir oluyorum o sese kafam takılıyo sürekli.

chek etmek için ilk 5.000 km de gidilir kontrol ederler;)
sorun varsa erken teşhis etmek için bakmak için yoksa bakım değil yani...

valla bana chek etmek için falan şu km'de yada şu zamanda gel demediler. Şu anda zaten 6500'e dayandı.

Arkadaşım bu kapı sesi dediğin olay , araba esneyince arabanın içinde emliyet kemerinin ordan gelen sesmi , ben aracı aldığımdan beri var çok gıcık oluyorum , çözümü varmı ? comonların hepsinde varmı bu sorun ?:sorry:

Ufuk ÇAKIR
Maden Mühendisi

+1000 katılıyorum bütün cmoncuların sorunu heralde 1 haftadır benim araçtada başladı tamda dediğin yerden.hakkatten servise giden arkadslar nasıl halloluyo bu sorun.gerçekten bende sinir oluyorum o sese kafam takılıyo sürekli.

Bu sorunu ben ve "kentucky"(Burak) yaşamadık. Ama yaşayan arkadaşlar var. Ve çözümü gayet basitmiş. Kapılarınız ayarlanacak.

Ufuk ÇAKIR
Maden Mühendisi

çözümü servise gidiyorsunuz kapımda gıcırtı var diyorsunu onlarda doğaldır her yeni araçta kapı gıcırdar diyip içeri alıyorlar aracı.her kapının arasına fısfıs sıkıp bide çekiçle gümgüm vuruyorlar bitti gitti.artık yerine oturdu hiç bir ses gelmiyor.gönül rahatlığıyla binebilirsiniz...

valla bana chek etmek için falan şu km'de yada şu zamanda gel demediler. Şu anda zaten 6500'e dayandı.

Bu sorunu ben ve "kentucky"(Burak) yaşamadık. Ama yaşayan arkadaşlar var. Ve çözümü gayet basitmiş. Kapılarınız ayarlanacak.

malesef çok az bi seste olsa yaşadım dahada büyümesin diye gittim ve yukarıdaki işlemler oldu sendede azcık ses olsa bile git yaptır bu sorun değil kimse sıkmasın canını...

çözümü servise gidiyorsunuz kapımda gıcırtı var diyorsunu onlarda doğaldır her yeni araçta kapı gıcırdar diyip içeri alıyorlar aracı.her kapının arasına fısfıs sıkıp bide çekiçle gümgüm vuruyorlar bitti gitti.artık yerine oturdu hiç bir ses gelmiyor.gönül rahatlığıyla binebilirsiniz...

malesef çok az bi seste olsa yaşadım dahada büyümesin diye gittim ve yukarıdaki işlemler oldu sendede azcık ses olsa bile git yaptır bu sorun değil kimse sıkmasın canını...[/quote

eyvallah arkadslar.rot ayarı için gittiğimde kapılarada baktıracam.bide ben aracı aldığımda direksiyon hafif sola doğru yamukluk vardı yani tam düz durmuyordu.bi türlü yaptıramadım.sizdede varmı aynı durum yoksa benimmi şansızlığım.

sanırım senin şanssızlığın bende yok

sanırım senin şanssızlığın bende yok

biraz titiz olduğum için beni buluyor böyle şeyler hep.neyse Allah tan yapılmıyacak bişey değil.tek kusuru o olsun ne yapalım.

geçmiş olsum takma belki sana öylegeliyordur...

rot ayarını yaptırın düzelir o:)

Arkadaşalar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler , yarın ilk işim servise gidip çekiçletmek olucak camonu :)

Geri