Cmon satıldı

tuhh haberımız olsa alırdık yaa

Dikkat !!!

tuhh haberımız olsa alırdık yaa

30.500'e sıfırını almaktansa,test edilmiş bir aracı alırdık,en azından huyu tüyü belli arabanın...:(

Arabanın sıfır fiyatı 30.500 ytl (07 AĞUSTOS 2007 itibariyle)...
Fiyat listesindeki fiyatlara bakmayın,istanbulda'ki bayiler njoy+metalik+spor paket donanımlı bir 1.3 dizel corsa'yı 30.500-30.750 ytl gibi veriyorlar...Aracın en yüzaysel fiyatı ise 31.000 ytl.İstanbul'daki bayileri arayıp sorabilirsiniz...

Her açılan başlıkta aynı tutum devam ediyor.Aracın km'si,fiyat bilgisi gibi ve vs. bilgileri vermeden bu konunun kime ne faydası olabilir?Ya da kimle,ne, hangi amaçla paylaşılıyor?Daha önce aynı kişi tarafından açılan birçok tek cümlelik konunun sonuna da yazılabilecek bir bilgi değil mi bu?Çoğu birer cümlelik olan konular açan 'freeboy' isimli üye için ayrı bir bölüm açılmasını ve sabitlenmesini talep ediyorum...
+sonsuz....

o kadar mutlu oldumkii sattığına anlatamam....
sen alma c'mon filan yaramaz bu araba sana;)...

30.500'e sıfırını almaktansa,test edilmiş bir aracı alırdık,en azından huyu tüyü belli arabanın...:(

Fiyat listesindeki fiyatlara bakmayın,istanbulda'ki bayiler njoy+metalik+spor paket donanımlı bir 1.3 dizel corsa'yı 30.500-30.750 ytl gibi veriyorlar...Aracın en yüzaysel fiyatı ise 31.000 ytl.İstanbul'daki bayileri arayıp sorabilirsiniz...
bılıyorum saolasın bılgı ıcın bende geyıgıne yazdım onu zaten. 1.4 otomatık c'mon almak uzererım fakat burda fıyatlar ucuk neden oyle 1.4 otomatık enjoy + s.p + esp+ metalık 34.000 ıstanbul nasıl acaba fıyat olarak bıde pesın odenecek parası

haklısın pazarlığa bağlı olarak liste fiyatından en az 2.5 - 3 milyar daha düşüğe alabilirsin c'monu

Ankara opal 'a bir uğra derim ben ama telefon açarsan fiyat vermiyorlar . Opel corsa cdti enjoy 90 hp + spor paket +metelik renk 35.400 liste fiyatı , ben aracı 32.400 'e aldım . üstelik hız sabitleyicisi , park sensörü , kartel muhafazası hediye.
1.4 otomatık enjoy + s.p + esp+ metalık 31.000 ytl ye alırsın.

Ufuk ÇAKIR
Maden mühendisi

Son düzenleme:
Üzgünüm yanlışlık oldu. Bu mesajımın silinmesini talep ediyorum.

Geri