Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla burak kardeş bana aldığım yer söyledi 5 binde getir diye ben birde servise sordum ne bakımı bu diye onlarda araçın genel durumuna bir bakcaz dedi yoksa garantiden çıkma durumu varmış bana söylenen bu
benimki 9900km de 10000 oldu sayılır. o bakımı bizim arabalarada yaptılar salıncağa bakmışlardı sanırım. km olarak söylenmedi bişi. fabrika hatası olabilir getirin bakalım dediler götürdüm. bişicik çıkmadı normalmiş
hımm tamam banada dendi fabrika çağırmış gelin dediler.burağın dediği gibi götürüdüm altını incelediler bişey yok diyip yolladılar.nyse burak 15bin bakımın yaklaşıyo ilk kurban sensin kaça mal olcak herşeyi anlatırsın artık bu konuda bizlere...
hımm tamam banada dendi fabrika çağırmış gelin dediler.burağın dediği gibi götürüdüm altını incelediler bişey yok diyip yolladılar.nyse burak 15bin bakımın yaklaşıyo ilk kurban sensin kaça mal olcak herşeyi anlatırsın artık bu konuda bizlere...