Clone tech 2 kullanan...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsaedt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsaedt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ebayde uygun fiyata klonlar var, kullananlar var mı?
Satanlar kendilerinden çok eminler.hiçbir fark yok diyorlar..
siz ne düşünüyorsunuz?

Şahsi kullanım içinse op-com klon alın. Bir çok servis daha op-com da.

opcom var zaten de yağmur sensörünü aktif eden variant yok corsa d için...

link var mı

ne linki?

baktık yok orjinal opcomda da desteklemiyor variant programming..astra h içşn yapılmış sanki opcom

Yağmur sensörlü hiç corsa D görmedim. Var mı, hangi donanım da? Yoksa zaten olmaz. Aşağıdaki adımlarda seçenek çıkmıyorsa, tech2 de de çıkmaz.

oncelikle corsa d araclarda far ve yagmur sensoru olan standart donanim var mi onabakacaksinz. eger var ise; tech2 ile kendi aracinizdaki REC (arka elektrik merkez) far sensoru destegi; UEC (on elektrik merkezde) ise yagmur ve far sensoru destegi olup olmadig,ina bakacaksniz.

her iki sorunun yaniti da EVET ise eksik olan kablo soket ve donanim (far anahtari; yagmur sensoru, sensor kapagi vs) araciniza sorunsuz olarak takilir.

Ben gördüm, artık pakete göre değişiyor..cosmolarda var ben tech 2 de menüsünü de gördüm aktif etmeye kalktığımda böyle bir modifikasyon yok..belki de tesisatı çeksek aktif olabilir..her neyse tech 2 klone alan yok herhalde..

clone olanın linkini istemiştim de aldım bir tane daha opcom bu arada opsiyon far yağmur ve kararan ayna eğer opsiyonu almamışsanız tesisat mevcut değil o yüzden aktif olmayabilir

Geri