gecmıs olsun
once gecmıs olsun.aynı sekılde bundan 1 hafta once ben de magdur oldum arabadan sogudum resmen.ama ıste yapılıyor asagılık kompleksı sonucunda. cızıklerın durumu nedır bılemıyoruz tabı.fotograf koyma ımkanın varsa cek.hatta kendıne de cek ve sakla o resımlerı.yuksek cozunurlukte cek bellı olsun cızıkler.yaptıracagın ıslemı mumkunse vıdeoya al.satma dusuncen olursa gosterırsın bu eskı halı bu da yapılan ıslem dıye.eger cızıkler tırnak takılmayacak kadar derın değilse usta bır pasta cıla ısı cozebılır.bunun ıcın sonax autokıng ziebart gıbı fırmalar boya koruma yapıyorlar.ben aoutokıngle gorustum ve 15o lıra fıyat verdıler boya korumaya.haa boya korumayla gecmezse eger lokal boya yaptır.ıyı bır boyacı olsun.arac metalık renktedır buyuk ıhtımalle.metalık boyalarda pasta cıla cok ıse yaramayabılıyor.boyacıda boya sonrası eskıtme ıslemı yaptırırsan cogu kımse anlayamaz.yınede benım gozume batıyor orası dıyeceksen yenı bır arac alacaksın kı bu cok sacma olur heralde.umarım kolay bır cozum bulursun ama dedıklerıme onem ver arkadasım.tekrar gecmıs olsun