• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Çizik Giderici Cila önerileriniz acil ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnjoY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnjoY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler opelim.net üyeleri. bugün aracımı yıkattıktan sonra fark ettim aracın ön kaputunda ufak olsa bi çizik var. çizik cila ile gidereilebilirmi eğer giderilirse hangi markayı tavsiye edersiniz.

kenan cizigin derinligi ne kadar sadece boyadami yoksa hafif derin astarinda altina mi inmis durumda sadece boya üzerinde hafif bir seyse pastali cilalar var onunla giderebilirsin yada pastayla hafiften cok bastirmamak suretiyle cizigi giderip üstüne cila cekebilirsin ama cizik biraz derinse ne yaparsan yap zamanla yine cikiyor ..

kenan cizigin derinligi ne kadar sadece boyadami yoksa hafif derin astarinda altina mi inmis durumda sadece boya üzerinde hafif bir seyse pastali cilalar var onunla giderebilirsin yada pastayla hafiften cok bastirmamak suretiyle cizigi giderip üstüne cila cekebilirsin ama cizik biraz derinse ne yaparsan yap zamanla yine cikiyor ..

abi derine inmemiş zaten arabada boya koruma var. elimde biraz ovuşturdum sakız zannedip biraz gider gibi oldu. çok büyük bi çizik değil. bakalım pastacila attırıcam yarın komple araca geçicekmi.

Oda nazarlığı olsun takma kafana..;)

orası öyle ama insanın içini acıtıyo. geldi kedi bnim arabamı buldu :D

aynen insanın içi acıyor..

Kenan anlattigina göre sanki yüzeysel gibi geldi bana cilayla gecer saniyorum..

Kenan anlattigina göre sanki yüzeysel gibi geldi bana cilayla gecer saniyorum..
evet abi. internetten sonax pasta cila sipariş ettim 20tlye. kullanan yorumlarınada baktım %100 memnuniyet var. hiçbir sorunla karşılaşan yok. bakalım elime ulaşınca denicem. sonucu yazarım

pastali cilami yoksa pasta ayri cilasi ayrimi. sade pasta ise dikkat et araban yeni yeni arabalara pasta önerilmiyor ..keske sadece cila alsaydin sonax iyi bir marka ürünleride cok basarili.

Geri