Cıvalı bilya

baykuafor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar ben aranıza yeni katıldım konyada kuaförlük yapıyorum yaklasık 10 yıldır omega binicisiyim değişik modellerde son arabam omega a kasa 93 model cd dir gecenlerde komple bakım yaptırdım serviste özel servis gayet memnunum ancak devirdaimde kacak vardı yapılırken bunların sogutmasının cıvalı olduğunu söyledi ustam dediği kayısı falan değiştirirken cıvalı kanadın kasnak bilyası bozukmus değiştirilelim dedik yenisini bulamadık oda sinir bozucu sekilde hısırtı yapıyor bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa cok memnun olurum herkese hayırlı kazasız belasız günler

elimizde var, ancak omega kalitesini yaşamış biri olarak bu aracı bırakamayacağınız aşikar, o yüzden c20ne kodlu olduğunu tahmin ettiğim aracınızı elektrikli fana çevirmenizi ve fan müşirini radyatör üstüne bağlatmanızı öneririm.
ayrıca omegacılar arasında sizide görmek isteriz
http://www.facebook.com/groups/opelomegatr/

civalı bilya

cevabınız ve tavsiyeniz için cok teşekkür ederim en kısa zamanda servisimle görüşüp dediğiniz gibi yapmaya calısacağım

ayrıca elimizde varda demişsin sizinle nasıl irtibata gecebilirim polat bey olmazsa idareten onu taktırayım cünkü ses cok yoğunlastı

Geri