çinli bilgenin erkeklere 5 öğüdü!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osmanlı Atalarımız çok dogru söylemiş :)

6 – Evleneceğiniz kadını tanımak için çok uzun bir flört dönemine ihtiyaç duymayın. Zaten evlenip kendi evinize girene dek asıl yüzünü görme şansınız olmayacaktır. Boşuna zaman kaybetmeyin.

aslında osmanlı bilgelerin öğütlerini bulackatım ama bunu gördüm ararken sizlerle paylaşıyım dedim konuyu dağıtmıyorum dur inşallah çinli kedi köpek yiyen bilglerin sözünü dinlemektense osmanlı bilgeler daha iyidir ama yinede güzel paylaşımın için teşekkürler böyle dedim diyede alınma :)

1 – Evlenmeyi düşündüğünüz kadını evlenmeden evvel mutlaka sabah yataktan yeni kalkmış haliyle görün. (Nasıl yaparsanız yapın)
2 – Evlenmeden evvel mümkün olduğunca aydınlık bir ortamda ve çıplak olarak görmek için elinizden geleni yapın. (Teknoloji gelişti. Estetik bile yaptırmadan görüntü yanıltıcı olabilir)
3 – Bir kadını anlamak için boşuna çaba harcamayın. İnanın onlar, kendileri bile kendilerini anlamıyorlar.
4 – En aşık kadının aşkı bile sizin ona duyduğunuzdan önce bitecektir. Kasmayın.(Bitmese de yediremeyerek bitti diyecektir)
5 – Hiçbir tartışmada üste çıkmaya çalışmayın. Erkeğin bir kadının üstüne çıkabileceği sadece 2 durum vardır. (Biri gırtlağını sıkmak arzusunun önüne geçilemeyerek katil olmadan az evvel, diğeri tercihinize kalmış...)
6 – Evleneceğiniz kadını tanımak için çok uzun bir flört dönemine ihtiyaç duymayın. Zaten evlenip kendi evinize girene dek asıl yüzünü görme şansınız olmayacaktır. Boşuna zaman kaybetmeyin.
7 – Seks sırasında bile gerçekten seksi düşündüklerini sanıp kendinizi kandırmayın. Çok az istisnası olsa da, gerçekte tüm kadınlar frijittir...
8 – Kadınlar ile hiçbir konuda yarışmaya girmeyin. Çünkü sizin dara düştüğünüzde gömlek yakanızı açarak ilgi çekme şansınız yok.
9 – Aşıksanız ve aşık kalmak istiyorsanız sevgilinizle asla alışverişe çıkmayın. Çünkü hiçbir erkek o denli tahammüllü olamaz. Yazık olur.
10 – “g” noktasının yerini bilen bir kadın bulursanız, başka koşul aramadan evlenin. Bir kadının sahip olabileceği en değerli bilgi odur.
11 – Kadın dergilerinin kadınların hayatını ne denli etkilediği gerçeğini göz ardı etmeyin. Aksi takdirde bu kadar aynı tip kadın bir arada olmazdı.
12 – Anneniz dehil hiçbir kadının bize açık davranacağını düşünmeyin. Babanızı düşünün.
13 – Dünyada başka hiçbir canlı seksi bu kadar önemsemezken (Yada böyle olduğunu iddia ederken) Seksi görünmek için bu kadar çaba ve para harcamaz.
14 – Futbolu gerçekten seven bir kadın ya dünyadaki en değerli ve nadide mücevherdir yada eşcinseldir. Bu, başka hiçbir kadınla olmayacak kadar ortak nokta demektir. Risk almaktan korkmayın.
15 – Kadınlarda aynı bizim gibi erkekleri 2 gruba ayırırlar. Ancak onların ayrımı biraz daha farklıdır. 1.Evlenilecek ideal erkekler.2. Evlenilecek erkekler.
16 – En iyi kadın dilsiz kadındır. Onun da el hareketlerine yetişemezsiniz.
17 – Bütün kadınlar yorucudur. Kafanızı, ruhunuzu, kalbinizi olmadı cüzdanınızı yorarlar.
18 – Tüm dişilerin başı onlar istediği anda ağrıyabilme özelliğine sahiptir. Doktorla uğraşmayın. Hediye alın. Ne kadar pahalı bir hediye olursa ağrı o derece çabuk geçecektir.
19 – Emin olun “evlenmeden olmaz” diyen kadınlarla evlendikten sonra da pek bir numara olmaz.
20 – Yine de onlarsız olmaz.

bunlar da züppermiş valla :kop::kop::kop:

hepsi güzel elinize sağlık öldüm akşam akşam :D:D:kop:

Geri