Çin'den katliam haberi geldi

Türk'ü kesene ( one mınute ) DeseNe...!!!

ark.lar bide dediğini farzedelim adamlar dünyaya hakim qibi bişey bizde o kadar qüç yok..adamların nüfusu 1.3 milyar bizimki ise 70-80 milyon yani ses çıkarmaması doğal o kadar qüçlü bi devlet olsak bi One minute'De onlara derdi ama elimizden bişey qelmiyor.. :(

Türk'ü kesene ( one mınute ) DeseNe...!!!
secım arifesıydı boyle yaparak bızım zavallı turk halkını gönlunu fetetti kandırdı
çin davaso benzemez one mınute dıyemez yurek ister dırek şavaşa gırersın ;)

ark.lar bide dediğini farzedelim adamlar dünyaya hakim qibi bişey bizde o kadar qüç yok..adamların nüfusu 1.3 milyar bizimki ise 70-80 milyon yani ses çıkarmaması doğal o kadar qüçlü bi devlet olsak bi One minute'De onlara derdi ama elimizden bişey qelmiyor.. :(

kardeşim olurmu.israil vasat bi ülkemi? koca dünya yahudilerin elindeyken, yahudilere "one minutes" demeyi biliyor seçim arifesinde.
genel seçimlerin arifesinde olsak bak nasıl fatih kesilirdi çine karşı.
ama şimdi hiçbir alacağı (oy) , hiçbir beklentisi olmadığı için dünyanın öbür ucundaki türkler kesilmişmi,biçilmişmi,yakılmışmı umrumda değil adamların
lanet olsun bu zihniyete

boyle bişi kabul edilemez. unutmayalım ki bizden korkudan duvar ceken millet onlar eğerki TÜRK MİLLETİ gucten nufustan korksaydı ne Kurtulus savası kazanılırdı nede Canakkalede destan yazılırdı

Son düzenleme:
bunların işi din üzerinden siyaset ve oy toplama, bakın en güzel örnek türk kardeşlerimiz kurşuna diziliyor hiç gıg yok. ama müslüman kardeşi kurşuna dizilse hemen aya kalkıyor. israilde süper güç , bana göre çinde aynı konumda

Bu işin müslümanlıkla türklükle ne alakası var kardeşim.
İsrail dünyanın gözü önünde sivil halka çocuk-kadın-yaşlı ayırmadan binlerce bomba yağdırdı, başbakan tepki verdi diye hala dilinizde.
Zaten Urumçideki insanlarda müslüman.Hadi farklı dinden olsun; Çinde olanlar Filistinden çok farklı olaylar. Bu tür olayları her devlet kendi içinde örtbas etmek ister, sonuçda toplumsal dayanakları olan aynı toprakları paylaşan iki ayrı ırkın çatısmasına dayanıyor.
Hem filistinli çocuk kadın ve yaşlıların Müslüman olmaları senin için bağlayıcı olmayabilir ama Türkiye'de yaşayan büyük sessiz çogunluğu bağlıyor.

Bu işin müslümanlıkla türklükle ne alakası var kardeşim.
İsrail dünyanın gözü önünde sivil halka çocuk-kadın-yaşlı ayırmadan binlerce bomba yağdırdı, başbakan tepki verdi diye hala dilinizde.
Zaten Urumçideki insanlarda müslüman.Hadi farklı dinden olsun; Çinde olanlar Filistinden çok farklı olaylar. Bu tür olayları her devlet kendi içinde örtbas etmek ister, sonuçda toplumsal dayanakları olan aynı toprakları paylaşan iki ayrı ırkın çatısmasına dayanıyor.
Hem filistinli çocuk kadın ve yaşlıların Müslüman olmaları senin için bağlayıcı olmayabilir ama Türkiye'de yaşayan büyük sessiz çogunluğu bağlıyor.
öncelikle ben başka dine mensup birisi değilim olayı kişiselleştirmeyin. madem uslüp değişti anlaşılan MİLLİ DUYGULAR açısınan aramızda bayağa fark var.:)(bende kişiletirdim şimdi)
israil top atarken ses yükseliyor. TÜRK artı artı müslaman olan kardeşlerimiz hem sokaklarda katlediliyor, üzerinede canlı yakaladıklarını da kurşuna diziliyor. bu ikisinin hiç bir farkı YOK. katliam katliamdır. bir tarafta israil ve amerika diğer tarafta çin. hepsi süper güç. diyorum ki madem bu kadar sessiz çoğunluk var hani nerde? bakın ortalıkta bir tane dahi afiş yok israil olayının %1 kadar çaba yok.
Lafın kısası seçim öncesi hem güzel bir fırsat çıktı hemde orta doğuda isralin gavur batılı imajı (müslam seçmen için iyi prim unsuru) olması ekmeğe tere yağ sürdü.
konu büyümesin aynı ilgiyi bu sefer de başbakandan beklerdim malesef olmadı. bu son olayla düşünelerimi perçinleştirdi

Açıklama yaptığınız için teşekkürler.
Konuya bu şekliyle bende size hak veririm.

bende size teşekkür ettim:)

insani boyutuyla bakarsak her ikiside katliam..kardeşlik boyutuyla bakarsak uygur türkleri canımızın yarısı hemde müslüman her ne kadar uzak olsalarda..asıl verilmesi gereken tepki verilmedi, sadece önüne konulan yazılı metni okudu ... bu kafayla hiçbirzaman güçlü ülke olamayacağız

volkan 2 yazsındada açıkça yazmış..gayet net

Geri