Bunlara verilecek olan her kuruşa yazık. taksi tutarım daha karlı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama arkadasım kus serisinden iyidir hemde hemen hemen aynı fiyatauğurcan urgan' Alıntı:ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına yok ben alırım yok süper olmuş yok kıl olmuş yok yün olmuş felan filan,geçin bunları ya,opelden vw audi den mercedesten inip bunlaramı bınıceksınız.ucuz dıe alacagınız bu otomobıle benzeyen sahte araçlar bir süre önce başlayan motor furyasına dönüşek,150 km hızla gıderken frene bastıgınızda bi bakıcaksınız kimse yok ohhhop araç akardıyon sizde selamınaleküm araba hurdaya siz (Allah korusun) mezera.yada almışsın hatununu bi hafta sonu gezeyim dıceksın yolda stop,alo kurtarıcı yolda kaldım kız arkadasıma rezıl oldum,hafta sonum zehir oldu,zamanım heba oldu,masraf dağ oldu.burdaki herkez otobomılcı öyle deılmı?taa çin de üretilmiş,taa ordan buaraya ithal gönderılmiş,burda devlet vergıden aracı kucağa almış fıyat 2 ye katlanmış,ee sonra genel distirbütör bundan kar etmiş bayiisıne satarken,ee bayii kar etmeden veremez dimi o da koymış karını satışına da 15bin ytl demiş hem de en lüx araca.yokk daha neler beyler,hayat bu kadar ucuz olamaz.bu adamlar her sektörü bıtırıp dünya devi olma yolunda herturlu işi yapacaklar hemde KALİTEDEN &100 ÖDÜN VEREREK. BUNLARI DÜŞÜNÜM DERİM ONDAN SONRA ALMAK İSTEYEN VARSA ALSIN YINE,ne diyim..
Corsa_N' Alıntı:abi ben helal olsun diyorum ve yapmış adamlar diyorum biz utanalım bence tek yaptığımız emniyet kemeri oda alman ortaklı.