Çin Otomotiv de adımlarını büyük atmaya başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dehşettin first class' Alıntı:
fiyatlar nasıl acaba cok uygun diyolar ama bilemiyoruz ki sonucta cin malı valla ben almayı dusunmedim desem yalan olur cunki cok dusuk paralardan bahsediyolardı bizim arkadaslar

bana da sanki fiat panda nın kopyası gibi geldi. taklitci adamlar yeni birşey üretmemişler ama bu hızda giderse, yeni tasarımlar yakında boy gösterir

arkaadşlar adamlar kopyalama konusunda gerçekten uzmanlaşmışlar
helal olsun :D:D:D

kopyalıyolar adamlar ya herşeyi kendileride zaten birbirilerinin kopyaları sinir oldum

1.resim = BMW X5
2. = Opel Vectra
3. = Toyota Yaris
4. = Honda City
5. = BMW M3/5 ;)
6. = Hummer
7. = Fiat Panda
8. = ? :eek:
9. = Mercedes CLK
10. = Crysler ... diye gider bu liste.Dikkat edin bak arkadaşlar ne kadar da benziyolar.Taklitçi zihniyetli çekik gözlüler işte ... :mad:

bu adamlara bi sınırlama getirmeli bence ne bu yaaa kopya kopya :mad: bişeyide kendi dizaynıza göre yapın. şirketlerin dava açma hakkı yok mu bunlara yaww yazık adamlar dünyalarca para harcıyo bi dizayn yapıyo çinliler kopyasını çıkarıyo yazıkkk

gerçekten resmen klonlanmış hepside.. buna diğer markalar nasıl izin veriyorlar anlamıyorum..

mdellal' Alıntı:
1.resim = BMW X5
2. = Opel Vectra
3. = Toyota Yaris
4. = Honda City
5. = BMW M3/5 ;)
6. = Hummer
7. = Fiat Panda
8. = ? :eek:
9. = Mercedes CLK
10. = Crysler ... diye gider bu liste.Dikkat edin bak arkadaşlar ne kadar da benziyolar.Taklitçi zihniyetli çekik gözlüler işte ... :mad:

:alkis: :good: :rock

uğurcan urgan' Alıntı:
ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına yok ben alırım yok süper olmuş yok kıl olmuş yok yün olmuş felan filan,geçin bunları ya,opelden vw audi den mercedesten inip bunlaramı bınıceksınız.ucuz dıe alacagınız bu otomobıle benzeyen sahte araçlar bir süre önce başlayan motor furyasına dönüşek,150 km hızla gıderken frene bastıgınızda bi bakıcaksınız kimse yok ohhhop araç akardıyon sizde selamınaleküm araba hurdaya siz (Allah korusun) mezera.yada almışsın hatununu bi hafta sonu gezeyim dıceksın yolda stop,alo kurtarıcı yolda kaldım kız arkadasıma rezıl oldum,hafta sonum zehir oldu,zamanım heba oldu,masraf dağ oldu.burdaki herkez otobomılcı öyle deılmı?taa çin de üretilmiş,taa ordan buaraya ithal gönderılmiş,burda devlet vergıden aracı kucağa almış fıyat 2 ye katlanmış,ee sonra genel distirbütör bundan kar etmiş bayiisıne satarken,ee bayii kar etmeden veremez dimi o da koymış karını satışına da 15bin ytl demiş hem de en lüx araca.yokk daha neler beyler,hayat bu kadar ucuz olamaz.bu adamlar her sektörü bıtırıp dünya devi olma yolunda herturlu işi yapacaklar hemde KALİTEDEN &100 ÖDÜN VEREREK. BUNLARI DÜŞÜNÜM DERİM ONDAN SONRA ALMAK İSTEYEN VARSA ALSIN YINE,ne diyim..
+1 milyon :alkis: :good:

valla f8 i alacan mercedes amblemi takacan.............şaka maka bu araçlara binmenin uzağından geçmeyin

Geri