Çin Mallarına Boykot..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben varım. Elimden geldiği kadar çin malı ürünlerden uzak duruyorum. Belki herşeyde boykot edemem ama elimden geldiği kadar almıyorum Çin malı. Nefret ettim bu Çinlilerden. Adamlarda zerre kadar insanlık kalmamış. Bi insan nası cenin yer ya. Daha bu gün öğrendim. Kürtajla alınan ceninleri yiyolarmış. Allah belanızı versin diyorum...

Keşke boykot edebilecek alternatifler varolsada sonuna kadar boykot etsek kabulüm ama birde gerçek olan bir şey var yerli diye bildiğimiz bir çok ismi bilinir markalar bile çinde parça üretimi veya ürün üretimi yaparken biz bu boykotu bireysel bazda ne aşamada gerçekleştirebilirz mevzu bu aslında

Çin oku yaydan çıkalı çok oldu, bundan sonra kimse tutamaz...

Tamamen boykot edemezsek bile bir yerlerden başlamak lazım. En azından sırf ucuz diye gereksiz ürünleri almayalım yeter.

Allah bunlara bizimileri unutturacak kadar versin inşallah. Hain millet kardeşim. Çok severler hileyi hurdayı arkadan vurmayı...

Ama biz millet olarak umursamaz olduk. Bunların daha fazlası bizin başımıza gelecek.

BOYKOTA TAM DESTEK...

Son düzenleme:
Bencede ürünler boykot edilmeli. Küçükde olsa bir etki yapar diye düşünüyorum.

sonuna kadar destekliyorum orda bizim kökenimizden olan insanları resmen katlediyolar herkesde izliyo en azından çinle uzaktan yakından alakası lan hiç birşeyle işimiz olmasın...

Bende destekliyorum sonuna kadar !!!

Geri